Κόσμος

ΗΠΑ – Ζευγάρι πλήρως εμβολιασμένο πέθανε από κοροναϊό με διαφορά ενός λεπτού

Πέθαναν από κοροναϊό, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, με διαφορά ενός λεπτού. Ο λόγος για ένα παντρεμένο ζευγάρι από το Μίσιγκαν, που νόσησε από κοροναϊό και παρότι ήταν και οι δύο πλήρως εμβολιασμένοι, έχασαν τη μάχη.

Ο 59χρονος Cal Dunham και η 66χρονη σύζυγός του Linda, σύμφωνα με τη Daily Mail, έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα, που δεν έχουν γίνει γνωστά.

 

Κόλλησαν κοροναϊό νωρίτερα αυτόν τον μήνα στη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού, είπε η συντετριμμένη κόρη τους, Sarah Dunham.

«Ο μπαμπάς μου με πήρε πριν από το οικογενειακό μας ταξίδι και δεν αισθανόταν καλά αλλά νόμιζε ότι απλώς μια καταρροή. Πίστευε πως είχε κρυολογήσει », δήλωσε στο Fox17.

«Την τρίτη μέρα ξύπνησαν και είπαν: Πρέπει να φύγουμε γιατί δεν αισθανόμαστε καλά. Έτσι τους μάζεψα τα πράγματα και έφυγαν», συμπλήρωσε.

Μέσα σε λίγες ημέρες το ζευγάρι μπήκε στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε.

Κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου

Οι δυο τους, σύμφωνα με την ίδια πηγή, έφυγαν από τη ζωή κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Ο Cal πέθανε στις 11:07 και ακολούθησε η γυναίκα του στις 11:08.

O Cal Dunham είχε ανανεώσει την φωτογραφία προφίλ του στο Facebook στις 15 Μαΐου για να ενημερώσει ότι είχε εμβολιαστεί. Όταν φίλοι σχολίασαν πως και εκείνοι είχαν κάνει το εμβόλιο, εκείνος σχολίασε ότι ήταν «υπέροχοι».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button