Lifestyle

ΗΠΑ: iPhone του 2007 αναμένεται να πιάσει τουλάχιστον 50.000 δολάρια σε δημοπρασία!

Στο σφυρί βγάζει μια Αμερικανίδα ένα αχρησιμοποίητο iPhone του 2007, προκειμένου να καλύψει τα έξοδα του στούντιο για τατουάζ της.

Το ερώτημα, βέβαια, είναι τι αξία μπορεί να έχει στην εποχή των υπερσύγχρονων smartphone με κάμερες 200 Megapixel ένα iphone με κάμερα μόλις 2 Megapixel, μικρή οθόνη και χωρίς 5G ή έστω 4G.

Η Kάρεν Γκριν, ωστόσο, ελπίζει ότι το κινητό της, θα πιάσει τουλάχιστον 50.000 δολάρια, αφού ένα αντίστοιχο σε προηγούμενη δημοπρασία είχε πουληθεί έναντι 40.000 δολαρίων. Κι αυτό γιατί ουδέποτε ως τώρα χρησιμοποίησε το πρώτης γενιάς iPhone της και μάλιστα το διατηρεί ακόμη στην αρχική του συσκευασία. Όπως αναφέρει το Insider, η Γκριν είχε λάβει τη συσκευή της Apple ως δώρο από φίλους, αλλά επειδή είχε κλείσει τρία συμβόλαια με άλλο πάροχο κινητής τηλεφωνίας κι όχι την AT&Τ, που υποστήριζε αρχικά τα iPhone, αποφάσισε να τη βάλει στο ράφι.

Πέντε χρόνια αργότερα iPhone σαν το δικό της έπιαναν ήδη 10.000 δολάρια, αλλά η Γκριν δεν το έπαιρνε απόφαση. Μόνον τον περασμένο Οκτώβριο, όταν μια παρόμοια συσκευή έπιασε σε δημοπρασία σχεδόν 40.000, σκέφτηκε ότι ήρθε η ώρα να πουλήσει το δικό της για να χρηματοδοτήσει το στούντιο τατουάζ που άνοιξε πρόσφατα στο Νιου Τζέρσι. «Mου πήρε έναν χρόνο για να στήσω το στούντιο. Κι όταν επί έναν χρόνο δεν έχεις κανένα εισόδημα, γιατί δεν έχεις δουλειά, τότε σου τελειώνουν τα “έτοιμα”», δήλωσε.

Στον ιστότοπο του οίκου δημοπρασιών αναφέρεται ως τιμή εκκίνησης για το εν λόγω iPhone τα 2.500 δολάρια και εκτιμάται ότι θα πιάσει τελικά τουλάχιστον 50.000 δολάρια – ποσό κατά 83 φορές υψηλότερο από εκείνο των 599 δολαρίων, που στοίχιζε το 2007. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν προσφορές, ενώ η δημοπρασία «τρέχει» μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου. Αλλά η Γκριν δεν χάνει τις ελπίδες της χάρη στην έκταση που έχουν δώσει τα αμερικανικά – και διεθνή – ΜΜΕ στο θέμα. Στη χειρότερη περίπτωση, σχολιάζουν κάποια, μπορεί να εξασφαλίσει δωρεάν διαφήμιση για το στούντιό της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button