Ελλάδα

Ηράκλειο: Γρονθοκόπησε τη μητέρα του -Το δικαστήριο του απαγόρευσε να την πλησιάζει στα 50 μέτρα

Ένας 27χρονος γρονθοκόπησε την 44χρονη μητέρα του, στο Ηράκλειο, και η προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου ορίζει ότι δεν μπορεί να την πλησιάζει στα 50 μέτρα.

Σήμερα θα γινόταν η δίκη αυτής της υπόθεσης, όπως αναβλήθηκε για τις 3 Φεβρουαρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Όπως δημοσιεύει το cretalive.gr, ο νεαρός καλείται να απομακρυνθεί από το σπίτι του, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είχε γρονθοκοπήσει τη μητέρα του, την απειλούσε να την σκοτώσει με ένα γιαταγάνι και έριξε ένα μπιτόνι βενζίνη στην είσοδο του σπιτιού, απειλώντας να τους κάψει όλους ζωντανούς.

Η δίκη του νεαρού αναβλήθηκε καθώς δεν προσήλθε η βασική μάρτυρας και δεν έχει προσκομιστεί η ιατροδικαστική έκθεση. Ωστόσο επιβλήθηκαν στον 27χρονο οι όροι να μετοικίσει από την οικία και να μην πλησιάζει τη μητέρα του στα 50 μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, η μητέρα εκφράζει φόβους για τη ζωή όλων στην οικογένεια. Μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι υπάρχουν μικρότερα αδέρφια, ενώ υποστηρίζει ότι ο 27χρονος είχε αποπειραθεί να τη ρίξει από το μπαλκόνι, το περασμένο καλοκαίρι!

Ο νεαρός, σύμφωνα με την ίδια, είναι χρήστης ναρκωτικών, ενώ ξεκίνησε να κάνει χρήση από την περίοδο που ήταν ανήλικος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button