Lifestyle

Η Άννα Αμανατίδου «ανάβει» φωτιές με το πληθωρικό της κορμί

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model και από την πρώτη της κιόλας ημέρα έκανε αισθητή την παρουσία της. Για τις πληθωρικές καμπύλες της Άννας Αμανατίδου «έβγαλαν» μαχαίρια η Βίκυ Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία τάχθηκε φανατικά υπέρ του χυμώδους σωματότυπου της νεαρής Θεσσαλονικιάς.

Όπως και το τηλεοπτικό κοινό. Μετά το τέλος του ριάλιτι μόδας, η Άννα Αμανατίδου ασχολείται περισσότερο επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ δε σταματά να ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram σέξι φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της, αλλά και από επαγγελματικές συνεργασίες.

Κι εννοείται πως αυτές με μαγιό, κάνουν θραύση και πέφτουν βροχή τα likes. Να υπενθυμίσουμε, ότι η Άννα Αμανατίδου έχει μία αδελφή την Έλενα, η οποία επίσης είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ενώ και αυτή αποδεικνύει ότι η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button