Κόσμος

Η αγάπη στα δύσκολα: Παντρεύτηκαν στο νοσοκομείο με τον σύζυγο σε τελικό στάδιο καρκίνου

Ένας συγκινητικός γάμος έγινε μέσα σε νοσοκομείο στη Μεγάλη Βρετανία όταν ένα ζευγάρι που ήταν μαζί για 10 χρόνια αποφάσισε να παντρευτεί. Ο σύζυγος είχε πρόσφατα μάθει ότι βρίσκεται σε τελικό στάδιο καρκίνου στους πνεύμονες. Οι δυο τους θέλησαν να επικυρώσουν την αγάπη τους προτού τους χωρίσει ο θάνατος…

Ο 68χρονος Μάλκομ Έιλις είχε μονάχα μία ευχή όταν έμαθε πως βρίσκεται σε τελικό στάδιο καρκίνου των πνευμόνων: Να παντρευτεί πάση θυσία την επί 10 χρόνια αγαπημένη του, Μαουρίν Μπλάκγουελ.

Ο γάμος όπως ήταν λογικό έγινε μέσα στο νοσοκομείο ενώ μάρτυρες ήταν δύο νοσοκόμες. Η συγκίνηση τόσο για το ευτυχές γεγονός όσο και για τη δύναμη της αγάπης που δεν σταματά μπροστά σε κανένα εμπόδιο, ήταν διάχυτη.

Η γυναίκα του Μάλκομ του κρατά σχεδόν συνέχεια το χέρι κατά την διάρκεια της τελετής, και του χαϊδεύει στοργικά το πρόσωπο με τον ίδιο πολλές φορές να δείχνει έτοιμος να κλάψει. Το βίντεο του γάμου δημοσιοποιήθηκε στο Instagram από το νοσοκομείο Worcestershire Acute Royal Hospital και κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Στο τέλος, οι νοσοκόμες έριξαν κομφετί και γιόρτασαν όλοι μαζί το χαρμόσυνο γεγονός.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button