Οικονομία

Η Αγορά της Μεσσήνης γιορτάζει σήμερα

Γιορτή έχει διοργανώσει για σήμερα ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης “Ο Ερμής” σε συνεργασία με το Δήμο Μεσσήνης και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο πλαίσιο της οποίας τα καταστήματα θα προσφέρουν στους καταναλωτές τα είδη τους σε εξαιρετικές τιμές, ενώ έχουν ετοιμαστεί πολλές εκπλήξεις και δώρα…

“Πάμε Μεσσήνη για μεγάλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!” σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος και καλεί τον κόσμο στη γιορτή που θα ξεκινήσει μετά τις έξι το απόγευμα και θα κρατήσει μέχρι αργά το βράδυ.

“Κάντε τις αγορές σας στα καταστήματα της Μεσσήνης και βγείτε κερδισμένοι”, προσθέτει ο Εμπορικός Σύλλογος και πιο συγκεκριμένα σημειώνει ότι οι καταναλωτές με τις αγορές τους στα εμπορικά καταστήματα θα λάβουν μέρος σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί με πολλά δώρα, με μεγαλύτερο μια διήμερη διαμονή στο NIELSON MESSINI Beach Club!

Όμως η Αγορά της Μεσσήνης γιορτάζει όχι μόνο σήμερα, Σάββατο, αλλά καθημερινά μέχρι τις 28 Σεπτέμβρη, παράλληλα με το πανηγύρι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button