Τοπικά Νέα

Η απάντηση του Gargalianoionline στον πρόεδρο της Τ.Κ. Γαργαλιάνων Ανδρέα Ματθιουδάκη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ

Εκ μέρους της διαχείρισης της ιστοσελίδας μας, αναφορικά με την απάντηση του προέδρου της τοπικής κοινότητας Γαργαλιάνων, κ. Ματθιουδάκη, αναφέρουμε ΔΗΜΟΣΙΑ, τα ακόλουθα:

Χθες, 15.2.2019 ο κ. Ματθιουδάκης απέστειλε προς τον διαχειριστή της ιστοσελίδα μας την απάντηση του σχετικά με προηγούμενες αναρτήσεις του site, αλλά και του Πολιτιστικού Συλλόγου Βρωμονερίου σχετικά με καταγγελλόμενες πολιτικές «εξυπηρετήσεις» σε μέρος της τοπικής οδού Βρωμονερίου Γαργαλιάνων. Η ιστοσελίδα gargalianoionline, ως όφειλε, εκ της υποχρεώσεως της προς αντικειμενικότητα, ελεύθερη δημοσιογραφία και δημόσιο διάλογο, και προφανώς, μη εκβιαζόμενη, ανάρτησε την απάντηση, προς ενημέρωση των πολιτών.

Η αλήθεια σχετικά το συγκεκριμένο ζήτημα έχει ως εξής: την 14.2.2019 πολίτες του Δήμου Τριφυλίας, συμπολίτες μας, κατήγγειλαν στην ιστοσελίδα, ότι στον παλιό δρόμο του Βρωμονερίου μηχανήματα του Δήμου Τριφυλίας εθεάθησαν να διορθώνουν τμήμα του κατεστραμμένου δρόμου, αλλά όχι σε όλο το μήκος του…παρά μόνο 20 μέτρα. Μάλιστα, αυτό γινόταν, εν αγνοία των θεσμικών της δημοτικής ενότητας, κατ’ εντολήν της τοπικής κοινότητας, όπως ενημέρωσε τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βρωμονερίου ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γαργαλιάνων & αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας όταν ο πρόεδρος, παρουσία του διαχειριστή του gargalianoionline, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και ο αντιδήμαρχος του είπε ότι «δεν ξέρω τίποτα και θα σε πάρω να σου πω» και ακολούθως ο αντιδήμαρχος επικοινώνησε με τον πρόεδρο ενημερώνοντάς τον ότι έγινε κατ’ εντολήν της τοπικής κοινότητας.

Έτσι, αφού διασταυρώθηκε και επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ΚΑΙ με επιτόπια αυτοψία αναρτήθηκε η πρώτη δημοσίευση της ιστοσελίδας. Μάλιστα, το ΟΜΟΛΟΓΕΙ ό ίδιος ο κ. Ματσθιοδάκης στην απάντησή του «Τα έργα επανόρθωσης του οδοστρώματος του παλιού δρόμου του Βρωμονερίου ξεκίνησαν…».

Ακολούθως, στην ιστοσελίδα μας αναρτήθηκαν φωτογραφίες αναφορικά με την προηγούμενη καταγγελία. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στη δεύτερη ανάρτηση της ιστοσελίδας, έγινε προτροπή-παράκληση προς τα θεσμικά πρόσωπα, τα οποία, άμα τη ενημέρωσή τους, κάλεσαν τηλεφωνικά τον διαχειριστή, προκειμένου να του ..ζητήσουν το λόγο. Όμως και τότε το gargalianoonline σεβόμενο το θεσμό και τα πρόσωπα, δεν προέβη σε δημοσίευση των ονομάτων των εμπλεκομένων.

Εν συνεχεία, και επειδή το ζήτημα είχε απασχολήσει έντονα την τοπική κοινωνία, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βρωμονερίου, προέβη σε δημόσια ανακοίνωση «καταγγέλλοντας» και «στηλιτεύοντας» τις συγκεκριμένες εξυπηρετήσεις.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, ο κ. Ματθιουδάκης, ένιωσε την ανάγκη να προβεί σε δημόσια δήλωση. Η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε δημοσιεύθηκε η αναφέρθηκε το όνομά του. Στην δήλωσή του, όντας σε σύγχυση σχετικά με τα γεγονότα και επιδιώκοντας να αποδώσει ευθύνες στην ιστοσελίδα και προσωπικά στον διαχειριστή για τις καταγγελίες, αφού ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ότι γίνονται έργα στο συγκεκριμένο μόνο σημείο ( έργα επανόρθωσης του οδοστρώματος του παλιού δρόμου του Βρωμονερίου ξεκίνησαν με πλήρη γνώση και συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας. Είναι κάτι παραπάνω από παράλογο να αξιωνεται μέσα σε μία μέρα να γίνει ολική επανόρθωση του δρόμου.), χαρακτήρισε ως συκοφαντίες τις, δήθεν, καταγγελίες του διαχειριστή της ιστοσελίδας περί απειλητικού επιθετικού ύφους στη μεταξύ τους συνομιλία.

Πρώτον ο διαχειριστής της ιστοσελίδας δεν κατήγγειλε κάτι τέτοιο.

Δεύτερον, ο διαχειριστής της ιστοσελίδας δεν καταγγέλλει, μόνο αναρτά καταγγελίες.

Τρίτον, η ανάρτηση ήταν προς προτροπή των υπεύθυνων.

Τέταρτον, όσα αναφέρονται σε όλες τις αναρτήσεις της ιστοσελίδας ανταποκρίνονται στην πλήρη αλήθεια, ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο.

Με την παρούσα επιστρέφουμε το χαρακτηρισμό του συκοφάντη σε όποιον είχε τη σκέψη να την απευθύνει στο πρόσωπο του διαχειριστή του site. Ταυτοχρόνως, τον καλούμε να ανακαλέσει με δημόσια συγγνώμη τον χαρακτηρισμό του συκοφάντη, η οποία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα. Συκοφάντης είναι αυτός, ο οποίος χαρακτηρίζει άλλον ως συκοφάντη, χωρίς να το αποδεικνύει με στοιχεία απόδειξης.

Συκοφάντης δεν είναι και δεν υπήρξε ποτέ ο διαχειριστής της ιστοσελίδας.

Προτροπή προσωπικώς προς τον κ. ΜατθιοΥδάκη: Αναζητήστε τυχόν ευθύνες για τις καταγγελίες των πολιτών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Βρωμονερίου, όπου και αν υπάρχουν. Μην ψάχνετε αποδιοπομπαίους τράγους. Να είστε βέβαιος, ότι η ιστοσελίδα μας συνεχίζοντας την αντικειμενική δημοσιογραφία, θα συνεχίσει να υπηρετεί με σθένος την ελευθερία της δημοσιογραφίας, τις αρχές της δημοκρατίας, την ελευθερία του τύπου, της έκφρασης, πάντα τηρώντας του νόμους της πολιτείας.

Αναμένουμε το ίδιο και από εσάς.

Είναι δεδομένη η επιφύλαξη μας επί παντός νομίμου δικαιώματος ενώπιον της δικαιοσύνης, εάν δεν ανακληθεί η χαρακτηρισμός.

Εκ της διαχειρίσεως.

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. Καλα τωρα τι ειπες? Νομιζεις οτι θα κατσει κανεις να διαβασει ολο αυτο συναδελφε? Επεσε τηλεφωνημα σιγουρα για περαιτερω επεξηγηση γιατι αντιλαμβανομαι οτι στην παραπανω περισταση θα χρειαστουμε περα απο εναν εκσκαφεα και ενα ατομο με την ικανότητα έκφρασης,με μεστότητα, περιεκτικότητα και συντομία. Το άτομο δηλαδή που υιοθετεί και εφαρμόζει στον λόγο του το λακωνισμό βοηθώντας τον δέκτη των λόγων του να κατανοήσει πλήρως το βαθύτερο νόημα των μηνυμάτων του… πιο λιανα δεν γινεται πιστευω ο προεκλογικος αγωνας ειναι ‘βρωμικος΄(λασπη,χωμα,Βρωμονερι) και για να βγει καποιος νικητης θα πρεπει να κυληθει στα υλικα αυτα χωρις ομως να λερωθει….
    Τωρα αν καταλαβες θα σε δω πλατεια…

  2. Απαντηση με επιχειρηματα χωρις πολλες κουβεντες, χωρις καμια ασαφεια και με επιχειρηματα πανω απο ολα για να καταλαβει ακομη και ο αοματος πολιτης αυτου του δολιου τοπου…Στην τελικη κανεις απο την διαχειριση αντιλαμβανομαι δεν ηταν υποχρεωμενος να το κανει απλα μπορει και δεν ειχε προφανως τιποτα καλυτερο να κανει…
    Αμφιβαλλω βεβαια αν εγινε απολυτα κατανοητο το περιεχομενο ή θα χρειαστει μεταφραση ή ακομη πιο πιθανον η αμεση παρεμβαση φιλολογου για συνταξη απαντησης αφου αφηνει την φαντασια μας να οργιασει ο σκηνοθετης…

  3. Φιλαρακι εγω δεν μπορω να καταλαβω για 20 μετρα δρομο δεν με πηρε για δουλεια κανεις με την αξινα και κατεβηκαν μονο με την μπουλντοζα?αφου και εγω τους ψηφισα ! ! Δηλαδη ο κουβας του μηχανηματος ειχε περισσοτερες ψηφους??? Μπραβο εξελιξη η τεχνολογια

  4. Η αλαζονια του κ. Προέδρου και η επαρση που τον διακατεχει δεν το αφηνει να δει οτι ακομα και οι δικοι του το βλεπουν σαν βαρυδι που πρεπει να ξεφορτωθουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button