Lifestyle

Η απίστευτη ιστορία της μπαλαρίνας που δεν ήξερε ότι είναι έγκυος 2 ώρες πριν τη γέννα

Η Lizzie Quah, 23 ετών, από το Ιλινόις των ΗΠΑ διηγήθηκε την απίστευτη ιστορία της σε συνδρομητικό κανάλι των ΗΠΑ και άφησε τους τηλεθεατές άναυδους.

Το βράδυ που συνέβη το απίστευτο συμβάν, ένιωθε επώδυνες κράμπες, και πόνο που νόμιζε ότι από πέτρα στα νεφρά. Δεν είχε υποψιαστεί καν ότι μπορεί να είναι έγκυος, αφού πολλές φορές λόγω της εξαντλητικής δίαιτας που κάνει ανα τακτά χρονικά διαστήματα είχε προβλήματα με τον κύκλο της.

Φθάνοντας στα επείγοντα, οι γιατροί την ετοιμάζουν για εισαγωγή για θεραπεία για πέτρα στα νεφρά. Λεπτά πριν της χορηγηθεί το φάρμακο, ένας γιατρός επιμένει να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο, δηλαδή να διασφαλισθεί ότι δεν είναι έγκυος.

Και εκεί τους περίμενε όλους μία έκπληξη. Η εξέταση έγινε με το χέρι, και οι γιατροί διαπίστωσαν διαστολή του κόλπου σε βαθμό που έδειχνε ότι βρίσκεται ελάχιστα πριν τον τοκετό.

Το αρχικό σοκ έδωσε τη θέση του στην ετοιμότητα των γιατρών που την μετέφεραν στην αίθουσα τοκετού και την προετοίμασαν για τον ερχομό του παιδιού της.

Λίγες ώρες αργότερα κρατούσε τα χέρια της την υγιέστατη κόρη της 2.900 κιλών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button