Κόσμος

Η απίστευτη ιστορία του ανθρώπου που θάφτηκε μέσα σε ένα κουτί πατατάκια

Τα πατατάκια Pringles λίγο πολύ τα ξέρουμε όλοι. Είτε για τη γεύση και την ποιότητα, είτε για την διαφορετική συσκευασία τα εν λόγω πατατάκια κατάφεραν και κέρδισαν την προτίμηση του κόσμου και μετρούν εκατομμύρια δολαρίων σε κέρδη.

Όμως αυτό που έκανε διαφορετικό τα πατατάκια Pringles είναι η ιδέα του χημικού Fredric Baur, που σκέφτηκε ένα διαφορετικό τρόπο να συσκευάζονται τα πατατάκια από το συνηθισμένο μέσα σε ένα σακουλάκι.

Έτσι το 1966 παρουσίασε την πρωτοποριακή ιδέα του και ήταν τόσο περήφανος που στη διαθήκη του ζήτησε από τα παιδιά του να τον θάψουν μέσα σε ένα κουτί από Pringles.

«Όταν ο μπαμπάς μου έθεσε για πρώτη φορά την ιδέα της ταφής στη δεκαετία του 1980, γέλασα αρκετά» δήλωσε ο γιος του Larry Baur στο περιοδικό TIME. Αν και τα οικογενειακά αστεία πολλές φορές αφορούσαν στο συγκεκριμένο θέμα έκτοτε, κανείς δεν αμφισβήτησε την επιθυμία του πρεσβύτερου Baur. Έτσι, όταν έχασε τη μάχη με το Αλτσχάιμερ, ο Larry και τα αδέρφια του στο δρόμο προς την κηδεία πραγματοποίησαν μια στάση σε ένα κατάστημα τροφίμων προκειμένου να προμηθευτούν το «φέρετρο» του πατέρα τους. «Με τα αδέρφια μου συζητήσαμε για λίγο τι γεύση να χρησιμοποιήσουμε», εξηγεί ο Larry, «αλλά καταλήξαμε στο ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το αυθεντικό».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button