Αθλητικά

Η απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ για την ΠΑΕ Ξάνθη

την ανάκληση της απόφασης άδειας συμμετοχής, που συνοδεύεται με πρόστιμο ύψους 200.000 Ευρώ προχώρησε το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης, μετά την εξέταση του φακέλου της ΠΑΕ Ξάνθη. Η ανάκληση αποφασίστηκε «λόγω υποβολής λόγων ανακριβών ή παραπλανητικών στοιχείων» αναφορικά με τον φάκελο που είχε κατατεθεί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει σχέση με αυτή που εκκρεμεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η απόφαση αναφέρει τα εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 20/01/2020 εξέτασε τον φάκελο της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση: Ανακαλεί την χορηγηθείσα με την υπ’ αριθ. 23/14.05.2019 απόφαση άδειας συμμετοχής της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ στις διοργανώσεις της Super League 1, περιόδου 2019-2020 και επιβάλλει πρόστιμο ύψους 200.000,00 ευρώ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button