Lifestyle

Η γιατρός που θεραπεύει τα πάντα!

Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να έχουνε μία τέτοια γιατρό να τους φροντίζει. Πρόκειται για τη νεαρή Σέρβα Marija Jelkic, η οποία δικαίως διεκδικεί τον τίτλο της πιο σέξι γιατρού όχι μόνο στη χώρα της, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Θα μπορούσε να είναι μοντέλο. Θα μπορούσε να είναι sex symbol. Θα μπορούσε να έχει ακολουθήσει όποια καριέρα επιθυμούσε στην τηλεόραση, στο σινεμά ή στον χώρο της μόδας. Εκείνη, όμως, επέλεξε έναν διαφορετικό δρόμο. Την ιατρική! Η Marija Jelkic, εργάζεται σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου.

Προκειμένου να δείξει ότι πίσω από αυτές τις ρόμπες βρίσκονται άνθρωποι, η νεαρή γιατρός ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram ορισμένες φωτογραφίες της από την ιδιωτική της ζωή, προκαλώντας… επιδημία από… επιληψίες, ζαλάδες και… πυρετό!

Η εντυπωσιακή επιστήμονας αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Ιατρικής του Βελιγραδίου και για όσο διάστημα σπούδαζε, εργαζόταν και ως μπαργούμαν. Προφανώς, απέκτησε το ιδιαίτερο ταπεραμέντο της κατά τη διάρκεια της διδακτικότατης αυτής περιόδου της ζωής της, κατά την οποία συνδύαζε τη σκληρή δουλειά και τις σπουδές.

Παράλληλα, ασχολήθηκε με γυμναστική και bodybuilding γυναικών, κερδίζοντας μετάλλια και διακρίσεις σε ομοσπονδιακούς διαγωνισμούς.

Αφήνουμε τις εικόνες να «μιλήσουν» μόνες τους…

Marija Jelkic-doctor-a640 Marija Jelkic-doctor-b640 Marija Jelkic-doctor-c640 Marija Jelkic-doctor-d640 Marija Jelkic-doctor-e640

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button