Αγροτικά

Η «διπρόσωπη» Mercedes X-Class

H Mercedes πριν λίγο διάστημα κατασκεύασε και παρουσίασε το νέο της Pick-Up, την X-Class, όμως ύστερα από μια συνεργασία δύο εταιρειών, το μοντέλο θα λέγαμε πως προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αναφορικά με το δυναμισμό που εκπέμπει τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό.

Συγκεκριμένα οι Carlex και Pickup Design, συνεργάστηκαν και δημιούργησαν δύο νέες εκδόσεις του γερμανικού μοντέλου, τις οποίες και ονόμασαν X-Class EXY Off-Road  και X-Class EXY Urban.

Η X-Class EXY Off-Road  που έρχεται σε σκούρο πράσινο χρώμα έχει κατασκευαστεί για να δίνει περισσότερη έμφαση στις εκτός δρόμους διαδρομές, ενώ η X-Class EXY Urban που έρχεται σε μαύρο χρώμα, θα λέγαμε πως παραμένει πιστή στον χαρακτήρα ενός συμβατικού Pick-Up.

Η Pickup Design και στις δύο εκδόσεις έχει προσθέσει ευρύτερα φτερά και μεγάλους αεραγωγούς, ωστόσο στην X-Class EXY Off-Road έχει εγκαταστήσει ειδικά εκτός δρόμου ελαστικά, αλλά και έναν εργάτη, ενώ η έκδοση Urban διαθέτει ένα καπό κατασκευασμένο από ανθρακονήματα.

Το εσωτερικό και των δύο μοντέλων έχει διαμορφωθεί από την Carlex Design και περιλαμβάνει δερμάτινη ταπετσαρία, όπου στην περίπτωση της X-Class EXY Off-Road είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα και στην X-Class EXY Urban σε κόκκινο, ενώ το τιμόνι και το ταμπλό φέρουν στοιχεία διακόσμησης από ανθρακονήματα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την Pickup Design, η παραγωγή θα περιοριστεί σε μόλις 999 μονάδες.

pro.autotriti.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button