Αθλητικά

Η εντολή του Αλαφούζου στον Ρόκα: Αυτοί «τελειώνουν» από τον Παναθηναϊκό

Την ώρα που αναγκαστικά στον Παναθηναϊκό ψάχνουν να βρουν θετικά σημάδια και στοιχεία από τη δεκάλεπτη(!) χρησιμοποίηση των Αλεξανδρόπουλου και Σερπέζη στο Ηράκλειο, την ώρα που “ξεθάβεται” από τη ναφθαλίνη, εξαιτίας και της δικής του επίσης δεκάλεπτης συμμετοχής (αλλά και γιατί είχαν προηγηθεί μια εικοσάλεπτη με τον ΠΑΟΚ και μια ανάλογη χρονικά με τον Ολυμπιακό), ο Καμπετσής, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική για το στάτους αυτών (και αρκετών άλλων) των νεαρών.

Για την ακρίβεια, το ίδιο το γεγονός ότι σε ένα από τα πλέον αδιάφορα παιχνίδια που ο Παναθηναϊκoς θα δώσει σε αυτή την άχαρη για τον ίδιο διαδικασία των play off, κόντρα σε μια ομάδα, η οποία λειτουργεί και παίζει χωρίς την παραμικρή σκοπιμότητα, με τους “πράσινους” να έχουν στον πάγκο τους ακόμη δύο τερματοφύλακες προκειμένου να συμπληρώσουν 20άδα, το γεγονός ότι κανείς τους δεν ξεκίνησε και ότι κανείς τους δεν πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής είναι ενδεικτικό.

Προσθετικά ενδεικτικό για το πόσο πολύ τους υπολόγισε και τους αξιοποίησε η νυν τεχνική ηγεσία, κάτι που άλλωστε φάνηκε και από την περυσινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όταν ζητήθηκε από τον προπονητή σε συνδυασμό με τις επιλογές του τεχνικού διευθυντή να αυξηθεί η ποιότητα και η εμπειρία στο ρόστερ.

Και σίγουρα, απλώς… ενδεικτικό του πώς αντιλαμβάνεται και η επόμενη προπονητικά, αλλά κυρίως διοικητικά, μέρα στον Παναθηναϊκό αυτή την αξιοποίηση του περίφημου ελληνικού στοιχείου. Δεν παίζουν τώρα, σε αδιάφορα παιχνίδια οι πιτσιρικάδες, θα παίξουν του χρόνου;

Πρόθεση του Ρόκα, για την ακρίβεια και του Ρόκα, αφού πλέον η πρόθεση είναι απ’ ευθείας του Γιάννη Αλαφούζου και ο Καταλανός την υλοποιεί, είναι να χτιστεί ένας όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός Παναθηναϊκός για την επόμενη σεζόν.

Και σε αυτό το πλαίσιο, χώρος για νεαρούς ποδοσφαιριστές και αξιοποίηση των παιδιών από την ακαδημία, δεν υπάρχει. Τόσο σαφές και τόσο ξεκάθαρο. Καλά καλά, όπως διαμορφώνεται το ρόστερ για την επόμενη χρονιά και όπως συνεχίζει να κινείται στο παζάρι ο Ρόκα, δεν είναι δεδομένη η παρουσία στο αρχικό σχήμα των Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη, θα κοιτάξουμε τι μπορεί να γίνει με αυτούς που δεν βρίσκουν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στα αδιάφορα play off;

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button