Δήμος Δυτικής ΜάνηςΤοπικά Νέα

Η ηλεκτροκίνηση αναπτύσσεται στο Δήμο Δυτικής Μάνης

Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 οι εκπρόσωποι του Δήμου Δυτικής Μάνης, ο κος Ευάγγελος Ανδροβιτσανέας, Αντιδήμαρχος και η κα Χριστίνα Νηφάκου, Πολιτικός Μηχανικός, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τίτλο: «Η ηλεκτροκίνηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» στα πλαίσια του έργου INTERREG MED-ENERNETMOB.
Με ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τις εξελίξεις στον κρίσιμο αυτό τομέα που συμβάλλει όχι μόνο στην περιβαλλοντική προστασία αλλά και στην εξοικονόμηση οικονομικών πόρων, αναγκαίων για τη βιωσιμότητα των Δήμων και των Περιφερειών.
Δράττομαι της ευκαιρίας να σας ενημερώσω για τις ενέργειες του Δήμου μας προς την κατεύθυνση της ηλεκτροκίνησης:
Α) Έχει ήδη ενταχθεί στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και βρίσκεται σε φάση διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού, η πράξη «Προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων για τις ανάγκες του Δήμου Δυτικής Μάνης», προϋπολογισμού 730.000,00 €.
Β) Έχει υπογραφεί Σύμβαση για την «ανάθεση της Υπηρεσίας ΣΦΗΟ», προϋπολογισμού 29.760,00 €, με πόρους που προέρχονται από το Πράσινο ταμείο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button