Δήμος ΚαλαμάταςΠολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Η Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας στο πλευρό της μικρής Αναστασίας

Ειδική βραδιά αφιερωμένη στη μικρή Αναστασία, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη «filmhouse» Καλαμάτας.

Η μικρή Αναστασία 7 ετών, μαθήτρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, θα πρέπει το συντομότερο να χειρουργηθεί στον εγκέφαλο στις ΗΠΑ. Η ιστορία της έχει συγκινήσει βαθύτατα όλους μας και έχει προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση στην πόλη μας.

Στην προσπάθεια που γίνεται για τη συγκέντρωση χρημάτων, η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας – FILMHOUSE θα προβάλει την ταινία κινουμένων σχεδίων «Αναστασία’ (1997) τα έσοδα της οποίας μαζί με την οικονομική συμβολή της Λέσχης θα δοθούν στην οικογένειά της.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στο Καφέ Σινέ – Δυτική Παραλία Καλαμάτας την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. ενώ από σήμερα θα υπάρχει κουτί αλληλεγγύης για την Αναστασία στον εσωτερικό χώρο του Καφέ Σινέ.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί με οδηγό τις οδηγίες ασφαλούς θέασης που κυκλοφορεί η Λέσχη, καλύπτοντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας της Πολιτείας.

Η σχετική πληρότητα του χώρου θα’ ναι 65%, η παρακολούθηση της προβολής θα γίνεται με μάσκες, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button