Τοπικά Νέα

Η ΚΟΒ Πύλου – Γαργαλιάνων του ΚΚΕ για το γήπεδο της Πύλου

Να επισκευαστεί άμεσα το γήπεδο της Πύλου, με ευθύνη δήμου – κυβέρνησης, ζητεί η ΚΟΒ Πύλου – Γαργαλιάνων του ΚΚΕ.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “σε τραγική και επικίνδυνη κατάσταση για τους αθλητές βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Πύλου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν εκεί οι προπονήσεις και οι αγώνες της τοπικής ομάδας. Αναγκαστικά οι αθλητές μεταφέρονται σε διπλανό χωριό για να τα πραγματοποιήσουν. Η κατάσταση αυτή επιβαρύνει οικονομικά την ομάδα και τους αθλητές, αφού βάζουν από τη τσέπη τους τα έξοδα μετακίνησης”.

Παρατηρεί πως “τη στιγμή που πανελλαδικά χαρίζονται εκατομμύρια στις μεγάλες ΠΑΕ για την ανέγερση γηπέδων και στην περιοχή μας γίνονται επενδύσεις δισεκατομμυρίων, με ευθύνη του δήμου δεν μπορεί να συντηρηθεί ένα γήπεδο που καλύπτει τις ανάγκες των νέων και του λαού της  περιοχής. Το ΚΚΕ καλεί τους αθλητές, τους προπονητές, τους παράγοντες των αθλητικών ομάδων και τις οικογένειες τους να μην συμβιβαστούν με αυτή την κατάσταση που κάνει την ενασχόληση με τον αθλητισμό ακριβό εμπόρευμα”.

Η ΚΟΒ Πύλου – Γαργαλιάνων του ΚΚΕ διεκδικεί: “ Να επισκευαστεί άμεσα με ευθύνη δήμου – κυβέρνησης  το γήπεδο της Πύλου.  Να καλύπτονται όλα τα έξοδα που έχει η τοπική ομάδα για τη μετακίνηση της για τις προπονήσεις. Εδώ και τώρα, αύξηση της τακτικής κρατικής επιχορήγησης στα ερασιτεχνικά σωματεία, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button