Αθλητικά

Η Κυβέρνηση έδωσε ΟΚ για πράσινο ΟΑΚΑ – Αναμονή στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι τις υπογραφές

Οι πληροφορίες του SDNA κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία της Κυβέρνησης με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο στο πράσινο στρατόπεδο κρατούν στάση αναμονής μέχρι να κληθούν από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για τις υπογραφές.

Συμφωνα με το SDNA επειτα από διεργασίες ετών και άπειρες συζητήσεις φαίνεται πως η υπόθεση «πράσινο ΟΑΚΑ» μπαίνει στο τελικό στάδιο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έλαβε την προφορική ενημέρωση από αρμόδια κυβερνητικά χείλη ότι το αίτημα της που αφορούσε χρήσεις κυρίως εκτός γηπέδου, κρίνεται δίκαιο και ο νόμος θα διατηρηθεί χωρίς να χρειαστεί περαιτέρω αλλαγή στις διατάξεις.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως απομένει μια αλλά η πιο καθοριστική λεπτομέρεια ώστε το ΟΑΚΑ να περάσει για τα επόμενα 49 χρόνια στα χέρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς χρήση, γεγονός που θα συνιστά και μια σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ποια είναι αυτή η λεπτομέρεια; Η κλήση από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για τις υπογραφές. Στον Παναθηναϊκό έχοντας περάσει από πολλά κύματα δεν θέλουν να… πανηγυρίσουν πρόωρα και περιμένουν τις υπογραφές στις τελικές συμβάσεις ώστε να υπάρξει επισημότητα πέραν των προφορικών συμφωνιών. Τότε και μόνο τότε θα σφραγιστεί η συμφωνία.

Προφανέστατα βέβαια είναι μια σημαντική εξέλιξη εφόσον τα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί έστω και προφορικά, εξ ου και η «σιγή ασυρμάτου» των τελευταίων εβδομάδων…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button