Αθλητικά

Η λίστα του Γιαννακόπουλου: Ο αντι-Καλάθης από την Μπαρτσελόνα και η έκπληξη με Αντετοκούνμπο

Όλοι περιμένουν με αγωνία την Τετάρτη. Την ημέρα, δηλαδή, που θα μιλήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Θα μάθουμε αν θα φύγει ή όχι. Αν θα βάλει μπροστινό τον Μάνο Παπαδόπουλο και κάποιους στενούς του συνεργάτες ή όχι. Αν θα ξεσπάσει κατά μερίδας των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας ή όχι. Και τέλος τι θα πει για την Ευρωλίγκα και τη νέα κόντρα, που έχει ξεσπάσει.

Όπως όλη η ανθρωπότητα είναι σε αναταραχή, έτσι είναι και ο Παναθηναϊκός. Σε μεταίχμιο, σε μία περίοδο, όπου πολλά πράγματα είναι ρευστά.

Από την πλευρά του το προπονητικό τιμ έχει οργώσει την αγορά και περιμένει τι θα πει ο Γιαννακόπουλος για να προχωρήσει. Οι «πράσινοι» έχουν ξεχωρίσει τους παίκτες, που θέλουν, έχουν προχωρήσει με κάποιους, αλλά δεν μπορούν να τελειώσουν τις δουλειές μέχρι να μιλήσει το αφεντικό της ομάδας. Πάντως, στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού δεν είναι ο Ρόκας Γκιεντράιτις. Ο Λιθουανός αρέσει και μάλιστα πολύ στο «τριφύλλι», αλλά το κασέ του έχει ξεφύγει αρκετά. Και συν τοις άλλοις πρέπει να πληρωθεί και η Αλμπα για να μείνει ελεύθερος.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να έχει σε στενό πρέσινγκ τον Λορέντζο Μπράουν, τον Μάρκους Φόστερ, τον Ααρον Ουάιτ και τον Αλεξ Πόιθρες. Επίσης, έχει περάσει σε πρώτο πλάνο και η περίπτωση του Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από την Μπαρτσελόνα.

Δεν αποκλείεται το μενού να έχει και κάποια έκπληξη με τον Αλεξ Αντετοκούνμπο ή τον Μήτρου Λονγκ να παίρνει τον δρόμο για το ΟΑΚΑ και τον εξάστερο.

Όλα, όμως, θα φανούν ή μάλλον θα αρχίσουν να φαίνονται από την Τετάρτη οπότε θα μιλήσει το μεγάλο αφεντικό της ομάδας.

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button