Πολιτική

Η ΛΑΕ Μεσσηνίας καταδικάζει τη βεβήλωση του μνημείου στη Χώρα

Η ΛΑΕ, όπως σημειώνει, “καταδικάζει και κάθε ενέργεια που στρέφεται εναντίον της αντιστασιακής ιστορίας και αποδεικνύει ότι δυστυχώς οι ναζιστικές, δωσιλογικές δυνάμεις στην χώρα έχουν βρει τους συνεχιστές τους μέσα στις τάξεις της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής”. Και προσθέτει: “Θεωρούμε ότι τους μαχητές του ΕΛΑΣ με επικεφαλής τον ταγματάρχη Ηλία Σφακιανάκη, που σκοτώθηκαν στην μάχη της Αγορέλιτσας στις 19 Ιουλίου 1944 πολεμώντας τους Γερμανούς κατακτητές, δεν μπορούν να τους αγγίξουν οι θρασύδειλες πράξεις των ακροδεξιών, αποκαλύπτεται όμως, ότι η ανοχή που οι αστικές δυνάμεις έχουν δείξει μέχρι τώρα στην Χρυσή Αυγή και οι εξοντωτικές για τον λαό μνημονιακές πολιτικές ενισχύουν το τέρας του φασισμού.

Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και τιμωρία των ενόχων της βεβήλωσης και την αποκατάσταση του μνημείου. Καλούμε τον λαό να συμμετέχει μαζικά σε αντιφασιστικά κινήματα που θα σταθούν εμπόδιο στην μισαλλοδοξία και τη βία της Χρυσής Αυγής”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button