Αθλητικά

Η Μάντσεστερ Σίτι προσέφυγε στο CAS για την τιμωρία από την UEFA

Η αγγλική ομάδα, όπως είχε προαναγγείλει, προσέφυγε στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο, όπως επιβεβαίωσαν οι δικαστικές αρχές, αν και η απόφαση δεν αναμένεται σύντομα.

Το CAS παρέλαβε σήμερα την έφεση που κατέθεσε η Μάντσεστερ Σίτι κατά της απόφασης της UEFA να της επιβάλει ποινή αποκλεισμού δύο χρόνων από το Champions League και πρόστιμο ύψους 30 εκατ. ευρώ.

Η απόφαση της UEFA για «σοβαρές παραβάσεις» των κανονισμών του Financial Fair Play ανακοινώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην αναμέτρηση της Σίτι με την Τότεναμ

Πάντως, στο CAS δεν έδωσαν χρονολόγιο για την εκδίκαση της απόφασης, παρότι φημολογούταν πως θα γίνει σύντομα προκειμένου η απόφαση να βγει πριν ξεκινήσει το Champions League της επόμενης σεζόν.

«Μιλώντας γενικά, οι διαδικασίες της έφεσης στο CAS περιλαμβάνουν μια ανταλλαγή γραπτών υπομνημάτων μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, ενώ συγκαλείται ένα πάνελ δικαστών του CAS (…) Δεν είναι πιθανό να υποδείξουμε αυτή τη στιγμή πότε θα υπάρξει απόφαση για το ζήτημα», δήλωσε εκπρόσωπος του Διεθνούς Δικαστηρίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button