Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Η μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στην Ι. Μ. Μεσσηνίας

Με την δέουσα μεγαλοπρέπεια και εκκλησιαστική τάξη τιμήθηκε η μνήμη των Αγίων ενδόξων και ιαματικών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας. Επίκεντρο του εορτασμού ο Ενοριακός Ιερός Ναός Αγίων Αναργύρων της τοπικής κοινότητας Παπουλίων, στην Αρχιερατική Περιφέρεια Πύλου, όπου μετέβη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας και της λιτάνευσης της ιεράς Εικόνος των Αγίων Αναργύρων στους δρόμους της γραφικής κοινότητας των Παπουλίων. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος ΠύλουΑρχιμ. Ειρηναίος Γκουγκούνης, ο εφημέριοςΠαπουλίων Οικον. Κων/νος Κωτσόπουλος, ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος και το σύνολο των εφημερίων της περιοχής.

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κ. Παν. Καρβέλας, ο Βουλευτής Μεσσηνίας κ. Μίλτος Χρυσομάλλης, ο τ. Δήμαρχος και νυν Γραμματέας της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Δημ. Καφαντάρης,  και ο εκπρόσωπος της μειοψηφίας του Δήμου κ. Ηλίας Κανάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button