Αθλητικά

“Η Μπαρτσελόνα έβγαλε 8 παίκτες στο σφυρί για να αντιμετωπίσει την κρίση”

Με πωλήσεις σημαντικών ποδοσφαιριστών της θα προσπαθήσει να αντιμετωπισει το οικονομικό πλήγμα που δέχεται εξαιτίας του κορονοϊού η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με σημερινό (25/3) ρεπορτάζ της καταλανικής Sport. Αυτό αναφέρει πως οι παράγοντες της ομάδας έχουν ήδη βγάλει οκτώ παίκτες στο… σφυρί, ώστε να βρουν έσοδα που θα μειώσουν όσο αυτό είναι εφικτό την τεράστια ζημιά από την πανδημία που καπλάζει σε κάθε γωνιά του πλανήτη και σκοτώνει χιλιάδες ανθρώπους ημερησίως.

Οι παίκτες που θα πρέπει να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για άλλες πολιτείες είναι, σύμφωνα πάντα με την Sport, ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο Ιβάν Ράκιτιτς, ο Αρτούρο Βιδάλ, ο Σαμουέλ Ουμτιτί, ο Νέτο, ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, ο Φιλίπε Κουτίνιο και ο Κάρλες Αλενιά. Δεν είναι φυσικά δεδομένο ότι όλοι θα αποχωρήσουν, σίγουρα η αξία τους θα είναι αισθητά μειωμένη καθώς η αγορά αναμένεται να κινηθεί με αργούς ρυθμούς (η FIFA σκέφτεται να επεκτείνει τη μεταγραφική περίοδο έως τον Ιανουάριο), ενώ την ίδια ώρα οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα σκοπεύουν να “ανεβάσουν” αρκετά παιδιά από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα.

Οι Καταλανοί έχουν προφορική συμφωνία με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ενώ εντός της ομάδας συνεχίζονται οι συζητήσεις παικτών – διοίκησης για περικοπή των αποδοχών των πρώτων σε μια προσπάθεια να σωθεί ό,τι σώζεται από την “λαίλαπα” του κορονοϊού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button