Αθλητικά

Η Μπόκα Τζούνιορς σκέφτεται να μην κατέβει στο πρωτάθλημα – Ορατό το ενδεχόμενο υποβιβασμού

Η Μπόκα Τζούνιορς φαίνεται πως θα τραβήξει… μέχρι τέλους τον πόλεμο που δέχεται στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η ομάδα του Μπουένος Αϊρες αποκλείστηκε στα πέναλτι με 3-1 και για 4η φορά στις τελευταίες 19 παρουσίες της στο Copa Libertadores δεν καταφέρνει να περάσει από τη φάση των «16» και έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία και το VAR.

Οι παίκτες της Μπόκα, κυριολεκτικά εκτός ελέγχου, άρχισαν να κυνηγούν τους αντιπάλους τους στα αποδυτήρια και να τους πετούν αντικείμενα, ενώ επιτέθηκαν και σε αστυνομικούς. Μετά τα πρωτοφανή επεισόδια, επενέβη η αστυνομία με χρήση δακρυγόνων.

Αυτές οι εξελίξεις έχουν φέρει στα όρια τους, τους ανθρώπους της Μπόκα, οι οποίοι με τη σειρά τους σκέφτονται δύο σενάρια για τη συνέχεια της σεζόν.

Η πρώτη σκέψη έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση νεαρών παικτών στο πρωτάθλημα, παίζοντας κατευθείαν στο ματς με τη Μπάνφιλντ (02:15). Η δεύτερη είναι πιο περίπλοκη και μπορεί να επιφέρει και σοβαρές κυρώσεις.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του κλαμπ σκέφτονται να αποσύρουν τη συμμετοχή της ομάδας από το πρωτάθλημα. Αν δεν αγωνιστεί με τη Μπάνφιλντ σε λίγες ώρες, θα αφαιρεθούν 3 βαθμοί από την Μπόκα, θα χάσει το ματς 3-0 στα χαρτιά και θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο. Αν συνεχιστεί η απόφαση της μη συμμετοχής και στο επόμενο παιχνίδι με τη Σαν Λορέντσο (28/7), τότε αναμένεται να παρέμβει η Ομοσπονδία Αργεντινής και να υποχρεώσει την Μπόκα σε υποβιβασμό!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button