Αθλητικά

Η Ντόρτμουντ ζητά 115 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Χάαλαντ

Αδιαμφισβήτητα ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι από τους κορυφαίους επιθετικούς στον πλανήτη. Ο νεαρός φορ κάνει πράγματα και θαύματα στη μέχρι στιγμής σύντομη καριέρα του. Έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 100 τέρματα και ακόμα διανύει το 20ο έτος της ηλικίας του.

Πριν από λίγες ημέρες ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο δέκα ομάδες που μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά και να αποκτήσουν τον Νορβηγό επιθετικό, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι αγγλικές.

Από την πλευρά της η Ντόρτμουντ, δεν είναι αρνητική στην παραχώρηση του καθώς γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως δύσκολα θα παραμείνει στο Βέστφάλεν και τη νέα σεζόν. Δημοσίευμα της «Daily Mail», αποκαλύπτει το ποσό με το οποίοι οι διοικούντες την Ντόρτμουντ είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν.

Συγκεκριμένα, όσες ομάδες ενδιαφέρονται να κάνουν δικό τους τον Έρλινγκ Χάαλαντ θα πρέπει καταθέσουν πρόταση η οποία να αγγίζει τουλάχιστον τα 115 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button