Τοπικά Νέα

Η οδική σύνδεση Πύργου-Καλού Νερού στο Πρόγραμμα Δημοσιών Επενδύσεων

20.000.000 ευρώ για τον δρόμο Πύργος-Καλό Νερό

 

Σημαντικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 49.080.000 ευρώ ασφάλειας και άρσης της επικινδυνότητας κύριων οδικών αξόνων, αλλά και υλοποίηση σημαντικών οδικών αξόνων «ανάπτυξης», που αφορούν και τις τρεις περιφερειακές ενότητες της Δυτικής Ελλάδας εντάχθηκαν στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Όπως επίσης και ένα καθοριστικό έργο για την οδική σύνδεση Πύργου-Καλού Νερού (θα χρηματοδοτηθεί από ΕΣΠΑ) , που είχε εξαιρεθεί από το τμήμα της Ολυμπίας Οδού και δεν έχει συμπεριληφθεί στην εργολαβία της Πατρών-Πύργου.

Τα παραπάνω έργα εντάχθηκαν με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Αλέξη Χαρίτση και την θετική εισήγηση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη και του Γενικού Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε.

20.000.000 ευρώ για τον δρόμο Πύργος-Καλό Νερό

Ένα έργο πνοής για την Ηλεία που εισέρχεται στον δρόμο της υλοποίησης μετά την ένταξή του σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ. Ο Δρόμος Πύργου –Καλό Νερό , προϋπολογισμού 20.000.000 ευρώ , συνολικού μήκους 52 χιλιομέτρων, αποτελεί την συνέχεια της οδού Πατρών-Πύργου, καθώς το έργο δεν είχε συμπεριληφθεί στην συγκεκριμένη εργολαβία και είχε εξαιρεθεί από το έργο της Ολυμπίας Οδού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button