Τοπικά Νέα

Η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας ενέκρινε το διαγωνισμό για τη «Δημοτική Οδοποιία Φιλιατρών»

Παράπονα Μερκούρη για μεροληπτική αντιμετώπιση των Φιλιατρών

Ο καθορισμός των όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Δημοτική Οδοποιία Φιλιατρών» προϋπολογισμού 331.7796,78 (με ΦΠΑ) συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας, με ημερομηνία λήξης προσφορών 4 Αυγούστου 2020 και με άνοιγμα των προσφορών στις 7 Αυγούστου 2020.

Παράπονα εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μερκούρης ο οποίος σημείωσε πως υπάρχει μεροληπτική αντιμετώπιση στα Φιλιατρά, για να σημειώσει στη συνέχεια ότι έχουν «πέσει» για ασφαλτόστρωση στα Φιλιατρά 400.000 ευρώ από την Περιφέρεια, 80.000 ευρώ στα τέλη του 2019, 112.000 στην προηγούμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, 331.000 ευρώ σήμερα, συν 600.000 ευρώ που είναι για την οδό Δεκατεσσάρων.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Βλάχος του είπε, «Τριφυλία δεν είναι;» με τον κ. Μερκούρη να του απαντά πως Τριφυλία είναι και το Κοπανάκι και η Τριπύλα, και τον κ. Βλάχο να του ανταπαντά πως ειδικά στα Φιλιατρά δεν πέρναγαν ούτε κάρα από τους δρόμους.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Ο κος Μερκούρης πρέπει να θέσει το θέμα της επανασύστασης του Δήμου Κυπαρισσίας μαζί με τον Αετό, την Τριπύλα και την Αυλώνα. Ουδεμία σχέση μπορεί να έχει η Κυπαρισσία με τα Φιλιατρά και με την τυμβωρυχία που υφίσταται η πόλη μας από την διοίκηση Φιλιατρών που έχει επέλθει σε αυτήν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button