Αθλητικά

Η ομάδα που πληρώνει τα εμβόλια κορωνοϊού για τους οπαδούς της!

Η πανδημία του κορονοϊού έχει κρατήσει τους θεατές μακρία από τα γήπεδα / στάδια σε αρκετές χώρες του κόσμου. Υπάρχουν κάποιες εξειαρέσεις, που ο κόσμος κάνει την εμφάνισή τους στις εξέδρες, όμως στις περισσότερες των περιπτώσεων το κενό είναι αυτό που επικρατεί. Ο εμβολιασμός φέρνει ξανά την ελπίδα και αυτό είναι κάτι που έχουν καταλάβει και οι σύλλογοι.

Η Βραζιλία είναι μια από τις χώρες που έχει πληγεί περισσότερο και με δεδομένο ότι τα εμβόλια είναι η μοναδική διέξοδος, η διοίκηση της Ατλέτικο Παραναένσε, προχώρησε σε μία κίνηση, που ειδικά σε χώρες όπου ο μέσος πολίτης αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, κρίνεται ως πολύ σημαντική.

Οι διοικούντες τον βραζιλιάνικο σύλλογο ανακοίνωσαν ότι θα αγοράσουν εμβόλια για την Covid-19 και θα τα διαθέσουν δωρεάν στους οπαδούς που είναι μέλη και πληρώνουν την συνδρομή τους, όπως επίσης στους ποδοσφαιριστές και στα μέλη του προσωπικού.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, το Κογκρέσο της Βραζιλίας ψήφισε νόμο που επιτρέπει στις ιδιωτικές εταιρείες να αγοράζουν εμβόλια. Σε ανάλογη ενέργεια, προέβη και η διοίκηση της Κουριτίμπα, που κατέκτησε το Κόπα Σουνταμερικάνα (το αντίστοιχο του Europa League) το 2018 και θα διαθέσει τα εμβόλια «σε όλους τους υπαλλήλους, παίκτες, μέλη του προσωπικού και συνδρομητές, που βοηθούν πληρώνοντας τη συνδρομή τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ακόμη και αν δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι ιθύνοντες της Ατλέτικο Παραναένσε δεν ανέφεραν πόσοι από τους φιλάθλους της θα επωφεληθούν, αλλά σύμφωνα με ορισμένα ΜΜΕ της χώρας πρόκειται για 20.000-30.000 άτομα. Η μηνιαία συνδρομή του συλλόγου, κοστίζει μεταξύ 11 και 52 ευρώ περίπου.

«Η Ατλέτικο καλεί όλα τα ιδρύματα που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να κάνουν κάτι ανάλογο για να βοηθήσουν την χώρα να καταπολεμήσει την πανδημία Covid-19», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button