Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Η παιδική παράσταση “Το Ταξίδι του Φερεϋντούν” στο Αίθριο του Δημαρχείου Φιλιατρών [εικόνες]

 Από τον Όμιλο Δράσεων και Πολιτισμού με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Τριφυλίας.

«Το Ταξίδι του Φερεϋντούν», το βιβλίο του Φιλιατρινού Γρηγόρη Χαλιακόπουλου, που έχουν διαβάσει περισσότερα από 40.000 παιδιά, ζωντάνεψε στο Αίθριο του Δημαρχείου Φιλιατρών το βράδυ της Τρίτης 7 Αυγούστου σε μια θεατρική παράσταση από την Ερασιτεχνική Θεατρική Σκηνή Κυπαρισσίας «Έτσι κι Αλλιώς» της Ελένης Δρακουλάκου με πρωταγωνιστές παιδιά.

Βασικός στόχος της παράστασης είναι να προωθήσει έννοιες που στηρίζουν και θεμελιώνουν τον Πολιτισμό και διευρύνουν τους ορίζοντες των παιδιών και των νέων ανθρώπων.

Η αγαπημένη θεατρική ομάδα της Κυπαρισσίας, για άλλη μια φορά προσέφερε απλόχερα μια ακόμα θεατρική επιτυχία γεμάτη συγκίνηση. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία που φανερώνει το λυπηρό πρόσωπο του πολέμου, όπου για άλλη μια φορά τα μεγάλα θύματα είναι τα παιδιά που αναγκάζονται να θάψουν τα όνειρά τους. Εξαιρετική η ερμηνεία των νέων μαθητών που έστειλαν τον δικό τους μήνυμα ειρήνης, ανθρωπιάς και κυρίως αλληλεγγύης.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button