ΑφιερώματαΤοπικά Νέα

Η παραλία της Μεσσηνίας που είναι ίδια με τη Βοϊδοκοιλιά [βίντεο]

Η φύση της Μεσσηνίας δεν σταματά να μας εκπλήσσει ποτέ, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό και από την παραλία που ακολουθεί παρακάτω.

Γνωρίζατε, λοιπόν, ότι σε κοντινή απόσταση, μόλις 2 χιλιόμετρα, από την πασίγνωστη Βοϊδοκοιλιά– αδιαμφισβήτητα η εντυπωσιακότερη και πιο πολυφωτογραφημένη ολόκληρου του νομού– υπάρχει μια παραλία που της μοιάζει πολύ στο σχήμα και στη διάταξη;

Πρόκειται για μία παραλία, λοιπόν, που σχηματίζει το χαρακτηριστικό «Ω», όπως και η μεγάλη «αδερφή» της, ενώ διακρίνεται στη μέση της μια συστάδα από βράχια, τα οποία λειτουργούν ως κυματοθραύστης στο ήδη λιμενοειδές σχήμα της.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Όσο κι αν «μαίνεται» το Ιόνιο Πέλαγος, στην παραλία αυτή δεν έχει ποτέ κύμα! Στα νότια της ακτής και σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται η, επίσης, φημισμένη παραλία της Μεσσηνίας, Ρωμανός, ενώ στα βόρεια οι περίφημες «Θίνες» πολύ γνωστού πολυτελούς ξενοδοχείου της περιοχής.

 

Μέσα από τα πλάνα με drone του youtuber haanity θα πραγματοποιήσετε ένα νοητό ταξίδι σε αυτήν την πανέμορφη γωνιά της Μεσσηνίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button