Αθλητικά

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε επίσημα θέση για τη νέα ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους Ζούνιορ

Ένα ακόμη περιστατικό ρατσισμού έλαβε χώρα στην Ισπανία, με οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης να κρεμούν ομοίωμα του Βινίσιους Ζούνιορ από γέφυρα στη Μαδρίτη.

Για την υπόθεση πήρε λοιπόν θέση επίσημα και η Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας λόγο για “επίθεση στην αξιοπρέπεια του ανθρώπου και στα θεμελιώδη δικαιώματα”, επισημαίνοντας ότι οι δράστες θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης

“Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για τη στήριξη και τις εκφράσεις αγάπης που δέχθηκε έπειτα από τη λυπηρή και απεχθή πράξη του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του μίσους προς τον παίκτη μας, Βινίσιους.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την πιο μεγάλη καταδίκη τέτοιων πράξεων που συνιστούν επίθεση στην αξιοπρέπεια του ανθρώπου και στα θεμελιώδη δικαιώματα και η οποία δεν έχει σχέση με τις αξίες που αντιπροσωπεύει το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός.

Τέτοιες επιθέσεις όπως αυτή που δέχθηκε ο παίκτης μας ή που έχει δεχθεί κάθε άνθρωπος του αθλητισμού δεν έχουν θέση σε μία κοινωνία όπως η δική μας. Η Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει ότι αυτοί που συμμετείχαν σε μια τέτοια απαίσια πράξη θα λογοδοτήσουν”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button