Lifestyle

Η συγκινητική ιστορία ενός 5χρονου που ορφάνεψε λόγω Covid

Η ζωή τον καιρό της πανδημίας άλλαξε, αφού μας έπληξε ο κορωνοϊός με τρόπο δραματικό, αφήνοντας το βαρύ του στίγμα στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Αυτούς τους μήνες είδαμε εικόνες και μάθαμε ιστορίες που δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα ζούσαμε.

Πανδημία και μετράμε καθημερινά δεκάδες νεκρούς στην Ελλάδα και χιλιάδες σ’ ολόκληρο τον πλανήτη. Μετράμε κρούσματα, μετράμε την αντοχή των Μονάδων Εντατικής , των γιατρών . Την αντοχή τη δική μας που φθίνει.

Και μέσα σε όλα αυτά οι μικρές ανθρώπινες ιστορίες που μεγαλώνουν το σκοτάδι μας ή μας δίνουν μια ελπίδα και λίγο φως.

ΣΑΝ ΑΝΤΩΝΙΟ, Τέξας . Είναι θλιβερό. Ένα αγοράκι μόλις 4 χρόνων θα πρέπει να μεγαλώσει χωρίς τους γονείς του και αυτό οφείλεται στον κορωνοϊό.

Ο Ραίντεν Γκονζάλες έχασε και τους δύο γονείς του από το COVID-19, μέσα σε 100 μέρες . Πρώτα νοσηλεύτηκε ο πατέρας του και έπειτα η μαμά του. Δεν τους είδε ποτέ ξανά .

Έμεινε μόνος και τον ανέλαβαν συγγενείς του.

Οι συγγενείς και οι φίλοι τους σκεφτήκαν να γιορτάσουν τα 5α γενέθλια μικρού παιδιού με μια παρέλαση αυτοκίνητων που τόσο πολύ αγαπά .

Η τοπική κοινότητα σε πόλη του Τέξας αγκάλιασε το ορφανό αγόρι. Η ιστορία του τους συγκλόνισε όλους . Έτσι προχθές που ήταν τα 5α γενέθλια του διοργάνωσαν μια παρέλαση οχημάτων για τα μάτια του μόνο.

Η υπόλοιπη οικογένειά του σκέφθηκε να του ετοιμάσει αυτή την έκπληξη για τα γενέθλιά του, ώστε να ξεχαστεί για λίγο. Οργάνωσε μια παρέλαση από διάφορα οχήματα όπως περιπολικά και πυροσβεστικά .

Ωστόσο όταν έγινε γνωστή η πρόθεση της οικογένειας Γκονσάλες, η τοπική κοινότητα αγκάλιασε την προσπάθεια και μετέτρεψε τη μικρή παρέλαση σε μεγάλο γεγονός για όλη την πόλη, με μια ατέλειωτη παρέλαση με κορναρίσματα μπροστά στον μικρό Ραϊδέν και με συμμετοχή-έκπληξη και του… Αη Βασίλη μετά της συζύγου του.

Μέχρι και… δεινόσαυροι παρέλασαν στους δρόμους της πόλης για το άτυχο αγόρι, καθώς όλοι έβαλαν τα δυνατά τους για να τον κάνουν να χαμογελάσει.

Επίσης ο 5χρονος πλημμύρισε με δώρα, που ο ίδιος θέλει να μοιράσει και σε άλλα παιδιά, κάτι που θα γίνει μέσω φιλανθρωπικών οργανώσεων. Πάντως το πυροσβεστικό αυτοκινητάκι που του χάρισαν μάλλον θα το κρατήσει…

Πηγή: ABC News

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button