ΑθλητικάΚόσμος

Η σύζυγος Τούρκου πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή προσέλαβε εκτελεστή για να τον σκοτώσει

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία το σχέδιο δολοφονίας του πρώην ποδοσφαιριστή Εμρέ Ασίκ από τη σύζυγο του.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο Τούρκος πρώην αμυντικός φόρεσε τις φανέλες των Φενέρμπαχτσε, Γαλατασαράι και Μπεσίκτας, ενώ υπήρξε και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ήταν, δηλαδή, ένας γνωστός ποδοσφαιριστής, ο οποίος μετά το τέλος της καριέρας του ζούσε ήρεμα με την οικογένεια του ή μάλλον έτσι νόμιζε, γιατί η αλήθεια είναι διαφορετική.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται τώρα, η σύζυγος του Ασίκ ζήτησε από τον εραστή της να τον σκοτώσει, αλλά αυτός αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να απευθυνθεί σε πληρωμένο εκτελεστή, δίνοντας του και το ποσό του ενός εκατ. ευρώ.

Στόχος της συζύγου, όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι, ήταν να βγάλει από τη μέση τον Ασίκ και να κληρονομήσει την περιουσία του, ζώντας ελεύθερη τον έρωτά της με τον εραστή της. Το σχέδιο, όμως, το χάλασε ο επαγγελματίας εκτελεστής, ο οποίος αποφάσισε να πει τα πάντα στην αστυνομία, φέρνοντας πλέον σε πολύ δύσκολη θέση τη σύζυγο του Ασίκ.

Ακολουθήστε το Gargalianoionline στο Google News και στο Facebook

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button