Lifestyle

Η ταινία που δεν πρέπει να δεις αν φοβάσαι τον κοροναϊό

Πολλοί έχουν τρομοκρατηθεί, πολλοί έχουν εφοδιαστεί με μακαρόνια και κονσέρβες για δύο ζωές, άλλοι απλά το συζητούν με φίλους και γνωστούς, σίγουρα όμως σε έχει επηρεάσει η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως με τον κοροναϊό.

Ο κινηματογράφος λατρεύει τις ταινίες όπου ένας ιός ξεσπάει και η ανθρωπότητα βρίσκεται απροετοίμαστη. Μια από τις καλύτερες του είδους είναι το αγωνιώδες αριστούργημα του Στίβεν Σόντεμπεργκ, “Contagion”.

Στη ταινία όπου το καστ αποτελείται από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς μας, ένας θανατηφόρος ιός σκορπάει πτώματα σε όλο τον πλανήτη και οι άνθρωποι προσπαθούν απεγνωσμένα να σωθούν.

Στην όλη προσπάθεια ρίχνονται και οι επιστήμονες που μέσα σε όλα έχουν να αντιμετωπίσουν και τα κράτη που μηχανορραφούν. Η ταινία έχει πολλά κοινά με τη σημερινή κατάσταση αφού ο ιός προέρχεται από τη Κίνα, όπως και με τον σημερινό κοροναϊό.

Βέβαια στη ταινία η λύση έρχεται, ας ελπίσουμε στο τέλος να έχουμε χολιγουντιανό happy end.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button