Εκλογές 2019Τοπικά Νέα

“Η Τριφυλία Πρωταγωνίστρια” το όνομα του συνδυασμού της Χάιδως Παναγιωτοπούλου

Δυναμικά συνεχίζει την πορεία της στο δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Τριφυλίας η δικηγόρος και υποψήφια Δήμαρχος Χάιδω Παναγιωτοπούλου. Στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το δικό της όραμα και το πώς η ίδια θέλει την επόμενη ημέρα στο Δήμο Τριφυλίας, η κα Παναγιωτοπούλου καλεσμένη στο κανάλι BEST έθεσε τους βασικούς άξονες τους προγράμματός της για την ανάπτυξη και την ενίσχυση της περιοχής.

Η κα. Παναγιωτοπούλου ενημέρωσε πως τις επόμενες 15 ημέρες θα παρουσιαστούν πρόσωπα που θα στελεχώνουν τον συνδυασμό της, ενώ αποκάλυψε και το όνομα αυτού που είναι “Η Τριφυλία Πρωταγωνίστρια”.

Όπως τόνισε η υποψήφια Δήμαρχος Τριφυλίας, κίνητρό της για την ενασχόλησή της με το δήμο είναι η αγάπη της για τον τόπο. Αναφέρθηκε στον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα που μπορούν να προσφέρουν σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, ενώ με καυστικό τρόπο σχολίασε πως η Τριφυλία έχει μέχρι σήμερα γίνει γνωστή μόνο από την ιδιωτική πρωτοβουλία. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κα Παναγιωτοπούλου «Δεν έχουν αξιοποιηθεί οι δυνατότητες του τόπου, που παραμένει για πολλά χρόνια στάσιμος».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και οι αναφορές της υποψήφιας Δημάρχου για το «αγκάλιασμα» που έχει δεχθεί από τους συνδημότες της, οι οποίοι την ενθαρρύνουν στην κίνησή της αυτή, με την διάθεση για αλλαγή στα τοπικά και δημοτικά πράγματα να είναι εμφανής.

Κλείνοντας η υποψήφια Δήμαρχος κι αφού νωρίτερα απάντησε σε μία σειρά από ερωτήσεις τόνισε πως πρέπει να γίνει μία «ειρηνική επανάσταση όλων των νέων ανθρώπων της Τριφυλίας», «μία ανατροπή» προκειμένου η Τριφυλία να γίνει Πρωταγωνίστρια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button