Τοπικά Νέα

Η Φιλαρμονική Κυπαρισσίας και η χορωδία «ΤΟ ΗΔΥΦΩΝΟΝ» πάνε … Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών Ορχηστρών

Ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος διοργανώνει το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών & Ορχηστρών. Το φεστιβάλ αυτό είναι μοναδικό στο είδος του καθώς δίνει φωνή σε δεκάδες χορωδίες και ορχήστρες αλλά και σε εκατοντάδες ερασιτέχνες μουσικούς από όλο τον κόσμο, δίνοντας αφορμή για συνάντηση καλλιτεχνών και πολιτισμών. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ανέρχεται στους 2.000 καλλιτέχνες, οι οποίοι θα λάβουν μέρος σε μία αξιόλογη και μοναδική για την Ελλάδα πανδαισία οργάνων, ήχων και φωνών.

Το φεστιβάλ πρόκειται να αποτελέσει ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός και τελεί υπό την αιγίδα των: Υπουργείου Πολιτισμού, Τουρισμού, Περιφέρεια Αττικής, Δήμο Αθηναίων και του Ε.Ο.Τ.. Τα τμήματα που θα λάβουν μέρος είναι από Τουρκία, Ρωσία, Ουκρανία, ΠΓΔΜ, Ισραήλ, Κύπρο και Ελλάδα.

Ύστερα κι από την αριθ. 5264/19-04-2018 πρόσκληση του Συνδέσμου Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος, ο Δήμος Τριφυλίας θα συμμετάσχει στο 9οΔιεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών & Ορχηστρών, με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Κυπαρισσίας και το Πολυφωνικό Χορωδιακό Σύνολο «ΤΟ ΗΔΥΦΩΝΟΝ», στις 5 και 6 Μαΐου 2018.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button