LifestyleΠελοπόννησος

Η «φτηνή Μύκονος» της Ελλάδας βρίσκεται στην Πελοπόννησο: Δεν πληρώνεις ξαπλώστρα και τρως, πίνεις, κοιμάσαι με λίγα ευρώ

Κουρούτα: Είμαστε δύο μέρες πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και το κύμα ακρίβειας, περιορίζει τις επιλογές σου για διακοπές.

Αναζητώντας τον ιδανικό προορισμό για τις διακοπές, σου έχουμε μία επιλογή στην οποία μπορείς να μεταβείς οδικώς και να αποφύγεις την ταλαιπωρία του πλοίου. Συγκεκριμένα έχουμε να σου προτείνουμε την Κουρούτα, η οποία βρίσκεται μόλις τρεις ώρες και κάτι από το κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή παραθεριστικά κέντρα της Πελοποννήσου, γνωστό για την τεράστια παραλία της με την ψιλή άμμο, τα καθαρά νερά και τις άφθονες επιλογές στη διασκέδαση.

Επάξια η Κουρούτα έχει τον τίτλο «Μύκονος της Πελοποννήσου» και ο βασικός λόγος είναι η νυχτερινή της ζωή και τα πολυάριθμα beach bar και κέντρα διασκέδασης, που ήδη από το Μάιο γεμίζουν με κόσμο και συχνά φιλοξενούν διάσημους καλλιτέχνες.

 

 

 

 

Η βασική όμως διαφορά είναι οι τιμές στις επιχειρήσεις της Κουρούτας, καθώς δεν υπάρχει χρέωση στις ξαπλώστρες και οι τιμές στα κοντινά ταβερνάκια είναι παρεμφερείς με εκείνες στις παραλιακές τοποθεσίες της Αττικής. Όσο για τη διαμονή, η ποικιλία είναι μεγάλη: φυσικά, υπάρχουν και πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην ευρύτερη περιοχή, ωστόσο υπάρχουν και περιποιημένα ενοικιαζόμενα δωμάτια δίπλα στη θάλασσα, σε πολύ λογικές τιμές, ενώ έχετε και την επιλογή του κάμπινγκ.

 

 

enimerotiko.gr

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Στην Ηλεία όντως είναι οικονομικά. Μην πάτε όμως Μεσσηνία γιατί θα σας βγει κυριολεκτικά πιο ακριβά απο Μύκονο!!!! Καμιά φυσική ομορφιά και όλα στο θεό αναίτια.

    1. Για ποιο μέρος της Μεσσηνίας μιλάς. Επειδή είμαι από εκεί έχει πολλά όμορφα μέρη και πολλές παραλίες με δωρεάν ξαπλώστρες (πληρώνεις μόνο τον καφέ σε φθηνότερος τιμές από Αθήνα)

  2. Είχαμε πάει πριν χρόνια δέκα μέρες διακοπές. Είναι πραγματικά από τα πιο όμορφα μέρη για καλοκαιρινή ξεκούραση και ταυτόχρονα από τα οικονομικότερα μέρη της χώρας. Μια απέραντη παραλία με τα όλα της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button