Αθλητικά

Η φωτογραφία με Ερντογάν ίσως στοιχίσει ακριβά στον Εζίλ

Η φωτογραφία των Μεσούτ Εζίλ και Ιλκάι Γκίντονγκαν με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στην Τουρκία, ίσως φέρει την αποχώρηση του άσου της Άρσεναλ από την εθνική Γερμανίας, καθώς οι πιέσεις που δέχεται γύρω από αυτό το θέμα είναι τεράστιες.

Ο πρόεδρος της γερμανικής Ομοσπονδίας, Ράιναρντ Γκρίντελ, κάλεσε τον Εζίλ να απολογηθεί για τη φωτογραφία με τον Τούρκο πρόεδρο, αλλιώς η καριέρα του στη «νατσιονάλ μανσάφτ» θα τελειώσει.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαίρου στη Γερμανία παραχώρησε συνέντευξη στο Kicker, όπου άφησε να εννοηθεί πως ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είτε θα απολογηθεί για τη φωτογραφία του αυτή, είτε οι συνέπειες για εκείνον θα είναι σημαντικές, έπειτα και από την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Ο πατέρας του παίκτη πήρε θέση για το θέμα μέσω της «Bild am Sonntag». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «εάν ήμουν στη θέση του θα έλεγα: “Ευχαριστώ, αλλά αρκετά. Έχει λυγίσει, είναι απογοητευμένος και προσβεβλημένος. Οι οπαδοί τον γιούχαραν πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Αυστρία και δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο».

Με τον Μουσταφά Εζίλ να προσθέτει: «Παίζει στην εθνική για εννιά χρόνια και έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής. Πάντα λένε πως αν νικάμε, νικάμε όλοι μαζί και αν χάνουμε, χάνουμε λόγω του Εζίλ. Ο Μεσούτ αποτελεί παράδειγμα εδώ και χρόνια. Η κατάσταση είναι παράλογη, αγαπά τη Γερμανία και έχει δείξει την αφοσίωσή του στη χώρα. Το ότι παρουσιάζεται ως αποδιοπομπαίος τράγος είναι τόσο άδικο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button