Πελοπόννησος

Η hi-tech παραλία της Μεσσηνίας που έχει ακόμη και ασανσέρ!

Μία από τις κρυφές αμμουδιές του νομού

Η Πελοπόννησος αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του γιατί η ηπειρωτική Ελλάδα μπορεί άνετα να υπερηφανεύεται για τις παραλίες της σαν να είναι νησί. Στα άκρα της θα συναντήσεις αμμουδιές με κρυστάλλινα και καθαρά νερά και φυσική σκιά. Μικρές και μεγάλες παραλίες που μπορείς να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα σε χαλαρούς ρυθμούς. Μια από αυτές τις παραλίες είναι και η ελληνική παραλία Περούλια στην Μεσσηνία. Μια αμμουδιά που πολλοί την χαρακτηρίζουν και ως «high tech» παραλία για έναν ιδιαίτερο λόγο. Γιατί διαθέτει ακόμη και ασανσέρ. Κι όμως είναι πραγματικότητα.

Η παραλία Περούλια βρίσκεται κοντά στην Κορώνη. Θα τη βρεις εύκολα αν φτάσεις κοντά στο χωριό Βουνάρια. Μπορείς να δει πού ακριβώς βρίσκεται στο χάρτη πατώντας εδώ.

Θα εντυπωσιαστείς (όπως και εμείς) με τα καταγάλανα νερά της τα οποία είναι επίσης και αρκετά ρηχά. Κλασικό παράδειγμα όμορφης και καθαρής παραλίας της Μεσσηνίας. Θα βρεις και οργανωμένο τμήμα αν προτιμάς να βρεις έτοιμη στημένη ομπρέλα και ξαπλώστρα. Αν τώρα θες να είσαι πιο ελεύθερος και να επιλέξεις εσύ πού θα καθίσεις, μπορείς να απλώσεις την πετσέτα σου και να στήσεις την ομπρέλα σου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button