Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Θέμα προτεραιότητας για μας… κοινωνικής ευαισθησίας για όλους!!!

Τα του Δήμου μας (Δήμος Μεσσήνης)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα προτεραιότητας για μας… κοινωνικής ευαισθησίας για όλους!!!

Συνεχίζοντας την παρουσίαση του προγράμματός μας, θα θέλαμε να αναφερθούμε σε ό,τι αφορά την πολιτική και τον σχεδιασμό μας για τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ) και γενικότερα τις ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες. Με γνώμονα την αντίληψη πως κανείς δεν περισσεύει και πως το μεγάλο στοίχημα ήταν και παραμένει η εξωστρέφεια, η κοινωνική ένταξη και η εξασφάλιση της αυτονομίας αυτών των ατόμων, διεκδικούμε και πασχίζουμε για:

Όλα όσα αναφέρθηκαν είμαστε σίγουροι πως θα βοηθήσουν τους συνδημότες μας να ζήσουν μια ποιοτικότερη καθημερινότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι διεκδικήσεις μας θα σταματήσουν εδώ.

Ωστόσο, επειδή κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα τις ιδιαιτερότητες αυτών των ανθρώπων από τους ίδιους, αποτελεί για μας εξέχουσας σημασίας θέμα η προσχώρηση στον συνδυασμό μας του κυρίου Νικόλαου Μπλάνα, τον οποίο και καλωσορίζουμε. Πολύτιμος αρωγός μας σε μια προσπάθεια να αποδείξουμε πως δεν υπάρχουν πια παιδιά ενός κατώτερου Θεού, αλλά άνθρωποι που χρειάζονται τα αυτονόητα σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη κοινωνία!

Γιώργος Σπυρόπουλος

Υποψ. Δήμαρχος Μεσσήνης

Νικόλαος Μπλάνας

Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος

Exit mobile version