Αθλητικά

Θα «γκρεμιστεί» η Τούμπα, θα ξεσηκωθούν Ολυμπιακός, ΑΕΚ – Φήμη που βάζει μπουρλότο για την έφεση

Την ώρα που αναμένεται αύριο το απόγευμα να εκδικαστεί η έφεση του ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης που έφερε βαριά τιμωρία στον Δικέφαλο για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που αναφέρουν ότι υπάρχουν πιθανότητες να υπάρξει τελικά μείωση της ποινής.

Μάλιστα, κάποιες φήμες λένε ότι σημειώνεται τις τελευταίες ώρες έντονη κινητοποίηση ακόμα και από την κυβέρνηση, η οποία τελευταία έχει ρίξει μεγάλο βάρος στον αθλητισμό, κάτι που φαίνεται και από τη διάθεση που δείχνει για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα του Παναθηναϊκού. Ρόλο φυσικά έχουν παίξει τόσο οι δημόσιες τοποθετήσεις όλων των βουλευτών που εκλέγονται στη βόρεια Ελλάδα, όσο και οι κλιμακούμενες κινητοποιήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι σήμερα στις 6 το απόγευμα ετοιμάζονται για νέα δυναμική διαμαρτυρία στην Καμάρα.

Αυτό που ακούγεται έντονα, λοιπόν, τις τελευταίες ώρες, είναι ότι η «συμβιβαστική» λύση που μπορεί να δοθεί στην υπόθεση, που έχει προκαλέσει μεγάλο αναβρασμό στην πόλη της Θεσσαλονίκης, είναι να επιστραφούν οι τρεις βαθμοί στον ΠΑΟΚ, αλλά το παιχνίδι να κατακυρωθεί στον Ολυμπιακό.

Βέβαια, το μεγάλο ερώτημα είναι αν με βάση το κατηγορητήριο και τα όσα έχουν καταθέσει όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, δικαιολογείται μείωση ποινής κατ’ αυτόν τον τρόπο. Οπότε είναι επόμενο πως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτό το ενδεχόμενο ποιο θα είναι το σκεπτικό μιας τέτοιας απόφασης και, φυσικά, τι αντιδράσεις μπορεί να προκαλέσει από τους άμεσους διεκδικητές του τίτλου και βασικά την ΑΕΚ.

Και όλα αυτά, φυσικά, αν συμβούν παραμονές του ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ένωση, καθώς λέγεται η απόφαση μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και το Σάββατο, τότε θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν νέα επεισόδια στα κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους δύο Δικεφάλους, ενώ ρόλο μπορεί να παίξει και το αν τελικά ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως και να έχει, πολλά κυκλοφορούν ενόψει της έφεσης και το μόνο σίγουρο στην παρούσα φάση είναι πως οποιαδήποτε απόφαση αναμένεται να φέρει ένα νέο κύμα σφοδρής αντιπαράθεσης. Ακόμα κι αν, δηλαδή, η ποινή παραμείνει η ίδια για τον ΠΑΟΚ, θεωρείται δεδομένο πως οι «ασπρόμαυροι» θα περάσουν με δυναμικό τρόπο στην αντεπίθεση με μια σειρά από κινητοποιήσεις τόσο σε επίπεδο οπαδών όσο και σε επίπεδο συλλόγου. Ήδη, άλλωστε, έχoυν γίνει γνωστές κάποιες από τις προθέσεις της ΠΑΕ, όπως για παράδειγμα η απόσυρση της χορηγίας της Σουρωτής από τη Super League.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Γεωργίου είχε προϊδεάσει με τον δικό του τρόπο από χθες για το τι μπορεί να γίνει στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ, μιλώντας στην κάμερα του sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button