Αθλητικά

Θα καταφέρουν να προκριθούν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός;

Ολοκληρώνονται σήμερα οι όμιλοι του Europa League και οι δύο ελληνικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, ελπίζουν να πάρουν την πρόκριση για τη φάση των «32». Και οι δύο παίζουν εντός έδρας.

Στις 19:55, στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μπάτε Μπορίσοφ. Θέλει μόνο τη νίκη, αλλά και να κερδίσει, στο άλλο παιχνίδι στη Βουδαπέστη, η Τσέλσι τη Βίντι. Σε αυτή την περίπτωση θα ισοβαθμήσουν με 6 πόντους στη δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ, η Βίντι και η Μπάτε Μπορίσοφ. Στα μεταξύ τους παιχνίδια θα έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων ο ΠΑΟΚ και θα πάρει το εισιτήριο για τη φάση των «32».

Ο Πρίγιοβιτς άνοιξε το σκορ και στο πρώτο ματς με τη Μπάτε Μπορίσοφ

Στην πρώτη αναμέτρηση, με τη Μπάτε Μπορίσοφ, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-1.

Στις 22:00, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μίλαν. Χρειάζεται νίκη με 2-0 ή 3-1 ή πάνω από 2 γκολ διαφορά για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.

Στο πρώτο ματς στο Μιλάνο ηττήθηκε με 3-1. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος, με το οποίο άνοιξε το σκορ, ήταν ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button