Τοπικά Νέα

Μεσσηνία: Θετικό το ισοζύγιο ενάρξεων και διαγραφών επιχειρήσεων το 2021

Θετικό και μάλιστα στον υπερθετικό βαθμό, θετικότατο εμφανίζεται το ισοζύγιο ενάρξεων και διαγραφών στα μητρώα του Επιμελητηρίου Τρικάλων για το 2021. Σύμφωνα τα στοιχειά από τα επίσημα μητρώα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας για το 2021 συνολικά διαγράφηκαν 89 επιχειρήσεις ενώ το ίδιο έτος υπήρξαν 528 εγγραφές.

Πιο συγκεκριμένα το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ανακοίνωσε: “Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ενημερώνει ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.) στο Νομό Μεσσηνίας για το έτος 2021 έγιναν 528 συστάσεις νέων επιχειρήσεων και 89 διαγραφές, συμπεριλαμβανομένων μετατροπών νομικών μορφών, συγχωνεύσεων, μεταφορών έδρας και οριστικών λύσεων.

Μέσα από την άντληση των στοιχείων αυτών είναι προφανής η συνέχιση του αυξητικού ρυθμού εγγραφών νέων επιχειρήσεων σε σχέση με τις διαγραφές και για το έτος 2021. Ειδικά και λόγω των ειδικών συνθηκών που προκλήθηκαν από τη πανδημία και την οικονομική ύφεση που επακολούθησε οι συστάσεις εταιρειών μέσω της εγγραφής στο Γ.Ε.ΜΗ. κινήθηκαν στο επίπεδο της τριετίας: 2019:573, 2020: 487 και 2021: 528.

Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι συνεχίζεται ο αυξητικός ρυθμός στην ίδρυση Ιδιωτικών Κεφαλαιουχικών Εταιριών (Ι.Κ.Ε.) και Ετερορρύθμων Εταιριών (Ε.Ε.) στην τριετία 2019-2021”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button