Lifestyle

Θυμάστε την Πόπη Χατζηδημητρίου; Αγνώριστη σήμερα η πρώην οικοδέσποινα του «Πρωινού Καφέ»

Θυμάστε την παρουσιάστρια Πόπη Χατζηδημητρίου, που αποτέλεσε την οικοδέσποινα του «Πρωινού Καφέ» και… έδειξε το δρόμο για την επιτυχία σε πολλές ακόμη; Η ίδια σήμερα έχει αλλάξει ζωή, έχοντας περάσει από τις δικές της συμπληγάδες.

Είναι η πρώτη διδάξασα στην παρουσίαση των πρωινών εκπομπών και το πρόσωπο που αρχικά όλες προσπάθησαν να μιμηθούν, με μια ακόμη κορυφαία παρουσιάστρια σήμερα να είναι εντελώς διαφορετική.

Το «3-2-1» τη σεζόν 1993 – 1994 και ο «Πρωινός Καφές» του 1994 – 1995 την καθιέρωσαν ως τηλεοπτική φιγούρα, με την ίδια να επιλέγει να αποχωρήσει από τα φώτα μερικά χρόνια μετά την παραίτησή της από το τιμόνι της παρουσίασης του «Καφέ» που αμέσως μετά μας σέρβιρε η Ελένη Μενεγάκη.

Έχουμε να τη δούμε τηλεοπτικά από το 1999, όταν συμμετείχε στους «Δυο Ξένους» υποδυόμενη… τον εαυτό της ως αντικαταστάτρια της Μαρίνας Κουντουράτου. Ωστόσο, τον Φεβρουάριο του 2017 έδωσε το «παρών» στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μιλώντας για τις εποχές της παλιάς καλής ελληνικής τηλεόρασης.

Σήμερα, εργάζεται ως υπεύθυνη επικοινωνίας σε ελληνική εταιρεία ενδυμάτων και ραδιοφωνική παραγωγός.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button