Τοπικά Νέα

“Ιανός”: Χωρίς σοβαρά προβλήματα μέχρι στιγμής η Μεσσηνία

Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός

Δεν υπάρχουν αναφορές μέχρι και αυτή την ώρα για προβλήματα από την “επέλαση” της κακοκαιρίας “Ιανός” στη Μεσσηνία.

Τα φαινόμενα είναι σε εξέλιξη από χθες το απογευμα με κατά περιόδους έντονες βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους από ανατολική διεύθυνση.

Να σημειωθεί ότι τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας όσο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων και τα κατά τόπους κλιμάκια δεν κλήθηκαν για παροχή βοήθειας κατά την διάρκεια της νύχτας.

Διακοπές ρεύματος χθες

Διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν χθες το απόγευμα σε μεγάλο κομμάτι της Τριφυλίας, καθώς σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις κολώνες της ΔΕΗ έπιασαν φωτιά, ωστόσο συνεργεία του ΔΕΔΔΥΕ λίγη ώρα αργότερα αποκατέστησαν τις βλάβες.


Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα στην Ε.Ο. Πύργου – Μεθώνης

Να θυμίσουμε ότι έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα έλαβε χθες βράδυ η αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας στην εθνική οδό Πύργου – Μεθώνης και συγκεκριμένα από το ύψος της τοπικής κοινότητας της Ελαίας, έως και την Μεθώνη. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 9:00 χθες το βράδυ και για χρονικό διάστημα 48 ωρών ισχύει η πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου, άνω του 1,5 τόνου ωφέλιμου φορτίου, λεωφορείων, λοιπών οχημάτων μεγάλου όγκου, καθώς και οχημάτων που έλκουν τροχήλατα.

Πλήρη ετοιμότητα

Σε πλήρη ετοιμότητα δηλώνει ο μηχανισμός της περιφέρειας Πελοποννήσου, με εντολή του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό για την αντιμετώπιση της επικείμενης κακοκαιρίας «Ιανός», ενώ και οι Δήμοι της Μεσσηνίας βρίσκονται σε επιφυλακή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button