Γεύσεις

Ιαπωνικό εστιατόριο σερβίρει επιδόρπιο σε σχήμα σπασμένων κομματιών σοβά τοίχου

Το εστιατόριο Opuses στο The Royal Park Hotel στην Γκίνζα του Τόκιο προσέλκυσε πρόσφατα μεγάλη προσοχή λόγω ενός ενδιαφέροντος επιδόρπιου σε σχήμα σπασμένων κομματιών τοίχου.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα το αποκαλούσαν ως την πιο εμπνευσμένη επιλογή για το σχεδιασμό ενός γλυκού. Ωστόσο, αυτό ακριβώς φαίνεται να έκαναν οι σεφ στο Opuses, ένα εστιατόριο υψηλής ποιότητας στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Φωτογραφίες από αυτό το αμφίβολης όψης πιάτο δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στο Twitter από τον χρήστη @mimimimimitsu32 και κατέληξαν να έχουν πάνω από 200.000 likes, 26.000 retweets και εκατοντάδες σχόλια. Η γενική αίσθηση ήταν ότι το επιδόρπιο έμοιαζε εντυπωσιακά με γύψο.

Το επιδόρπιο αποτελείται από παγωτό καλυμμένο κομμάτια μαρέγκας που μοιάζουν με γύψο. Μερικοί από τους εκατοντάδες ανθρώπους που σχολίασαν τις φωτογραφίες ισχυρίστηκαν ότι το επιδόρπιο ήταν πραγματικά νόστιμο, αν και δεν μπορούσες να το καταλάβεις βλέποντάς το.

Σύμφωνα με την IT Media, το επιδόρπιο ονομάζεται «Γκρι» και αποτελείται από παγωτό φράουλα και μους φιστίκι που κρύβεται κάτω από λεπτές πλάκες μαρέγκας από μαύρο σουσάμι.

Το εστιατόριο Opuses στην Γκίνζα φημίζεται για την avant-garde κουζίνα του, αλλά αν κρίνουμε από τη γενική αίσθηση στο Twitter, μπορεί να το παράκαναν λίγο με αυτό το επιδόρπιο εμπνευσμένο από γύψο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button