Ελλάδα

Ιερέας με… δήθεν εράνους για 23χρονο αγόραζε αυτοκίνητα, κινητά και υπολογιστές – Είχε μαζέψει πάνω από 40.000 ευρώ

Ο 35χρονος ιερέας τέθηκε άμεσα και αστραπιαία σε αργία μόλις η οικεία Μητρόπολη ενημερώθηκε για τον σχηματισμό της σχετικής δικογραφίας

Ο λόγος για έναν 35χρονο ιερέα από τα Τρίκαλα, που όμως λειτουργούσε σε χωριά άλλης Μητρόπολης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, συζούσε με έναν 23χρονο, ο οποίος αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, που δημιουργήθηκε σε βάρος του, ο ιερέας μέσα από δυο λογαριασμούς (έναν στο όνομα του και έναν στο όνομα του 23χρονου) έκανε εράνους μέσα από τα social media και από αναρτήσεις στο διαδίκτυο, υποστηρίζοντας ότι ο 23χρονος έχει προβλήματα και μεγάλη οικονομική ανάγκη.

Όλα αυτά, όπως αποδείχτηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Τρικάλων, γινόταν εν αγνοία του 23χρονου, αφού ο διαχειριστής και των λογαριασμών ήταν ο 35χρονος ιερέας.

Στους δυο παραπάνω “ερανικούς” λογαριασμούς βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 12.922,50€, στο σπίτι του ιερέα βρέθηκε το ποσό των 20.000€, ενώ άλλα 2.110€ βρέθηκαν πάνω του.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο ιερέας είχε κάνει αγορές σε κινητά και σε υπολογιστές, 9.500€, ενώ είχε αγοράσει και αυτοκίνητο αξίας 31.000€.

Τέλος να πούμε ότι ο 35χρονος ο ιερέας τέθηκε άμεσα και αστραπιαία σε αργία μόλις η οικεία Μητρόπολη ενημερώθηκε για τον σχηματισμό της σχετικής δικογραφίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button