Κόσμος

Ινδία: Αξιωματούχος αποστράγγιξε 2 εκατ. λίτρα νερού για να βρει το χαμένο κινητό του

Ένας αξιωματούχος στην Ινδία, ο οποίος άδεισε δεξαμενή 2 εκατομμύριων λίτρων νερού για να ανακτήσει ένα κινητό που του έπεσε ενώ έβγαζε selfie, τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Από την δεξαμενή Paralkot αντλήθηκε τεράστια ποσότητα νερού επί 4 ημέρες, σε μια προσπάθεια να βρεθεί η συσκευή που ανήκει στον Rajesh Vishwas, έναν επιθεωρητή τροφίμων.

Ο Vishwas είχε βγει με φίλους την περασμένη Κυριακή το απόγευμα όταν του γλίστρησε το τηλέφωνο από τα χέρια στο εν λόγω σημείο.

Ο Vishwas παραδέχθηκε ότι νοίκιασε μια αντλία για να «αποστραγγίσει λίγο νερό σε ένα κοντινό κανάλι» σε μια προσπάθεια να ανακτήσει το τηλέφωνο και ότι το έκανε αφού ζήτησε άδεια από έναν αξιωματικό της περιοχής. Είπε επίσης ότι είχε ζητήσει από άλλους στη δεξαμενή να προσπαθήσουν να βρουν το τηλέφωνο, αλλά δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν καθώς είχε πάρα πολύ νερό.

Η εκδοχή του για τα γεγονότα έρχεται σε αντίθεση με εκείνη του εργοδότη του, ο οποίος τον έθεσε σε διαθεσιμότητα – σημειώνοντας ότι είχε σπαταλήσει εκατομμύρια λίτρα νερού σε μια περίοδο έντονης ζέστης.

Ο Vishwas, πάντως, επιμένει ότι το νερό που αποστραγγίστηκε ήταν από υπερχείλιση του φράγματο και πως «δεν είναι κατάλληλο για χρήση» ούτως ή άλλως.

(με πληροφορίες από CNN)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button