Κόσμος

Ινδονησία: Βρέθηκε μεταλλαγμένο μωρό καρχαρία με «ανθρώπινο» πρόσωπο

Ένα μεταλλαγμένο μωρό καρχαρία με πρόσωπο που μοιάζει με του ανθρώπου έχει μπερδέψει έναν ψαρά, που το έπιασε στα ανοικτά των ακτών της Ινδονησίας.

Το παράξενο πλάσμα βρέθηκε από τον Αμπντουλάχ Νουρέν την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου.

Αρχικά, ο Ινδονήσιος αλίευσε έναν καρχαρία που ήταν έγκυος, ο οποίος ψόφησε όταν κόλλησε στη μηχανότρατα. Όταν άνοιξε το στομάχι του, ο 48χρονος παρατήρησε ότι υπήρχαν τρεις καρχαρίες μέσα. Οι δύο είχαν φυσιολογική εμφάνιση, αλλά ο τρίτος ξεχώριζε από τα ​δύο μεγάλα στρογγυλά μάτια κάτω από τη μύτη του.

​Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι η μοναδική εμφάνισή του μπορεί να οφείλεται σε σπάνια πάθηση. Το μεταλλαγμένο νεογέννητο έχει τα μάτια του ακριβώς κάτω από το μυτερό του ρύγχος και όχι παραπλεύρως. Με το στόμα του να παραμένει ανοιχτό, φαίνεται ότι το πλάσμα έχει ανθρώπινο πρόσωπο.

Ο Δρ Ντέιβιντ Σίφμαν, ερευνητής στο Marine Stewardship Council στην Ινδονησία, δήλωσε ότι σκέφτηκε ότι η εμφάνισή του οφείλεται σε εκ γενετής ελάττωμα. Ερευνητές ανέφεραν ότι ενδεχομένως πρόκειται για περίπτωση μερικής κυκλωπίας, αλλά με δύο μάτια.

Ο ψαράς δήλωσε ότι μετέφερε το νεογέννητο ψάρι σπίτι στην οικογένειά του που τον βοήθησε να το διατηρήσει. Μάλιστα, όπως είπε, οι γείτονές του προσφέρθηκαν να αγοράσουν τον καρχαρία, αλλά εκείνος αρνήθηκε να τον πουλήσει.

«Το σπίτι μου έχει γεμίσει με ανθρώπους που θέλουν να δουν τον καρχαρία. Πολλοί θέλουν να το αγοράσουν, αλλά εγώ θα τον κρατήσω. Νομίζω ότι θα μου φέρει τύχη.»

Πηγή: Mirror.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button