Κόσμος

Ισπανία: Στη φυλακή ο κανίβαλος που σκότωσε, τεμάχισε και έφαγε τη μητέρα του μαζί με το σκυλο του

Με τη φυλάκιση του 28χρονου Αλμπέρτο Σάντσεζ Γκόμεζ κλείνει η απίστευτη υπόθεση κανιβαλισμού στην Ισπανία. Ο «Χάνιμπαλ» όπως τον είχαν χαρακτηρίσει τα Μέσα, κρίθηκε ένοχος και τιμωρήθηκε με περισσότερα από 15 χρόνια φυλάκισης.

Ο Ισπανός σερβιτόρος είχε στραγγαλίσει τη μητέρα του και στη συνέχεια τη διαμέλισε, φυλάσσοντάς τα κομμάτια σε ψυγείο, τα οποία στη συνέχεια έτρωγε μαζί με τον σκύλο του.

Image
O Αλμπέρτο Σάντσεζ Γκόμεζ σε selfie με το σκύλο του (Πηγή: Facebook)

Οι ένορκοι, έξι γυναίκες και τρεις άνδρες, απέρριψαν τους ισχυρισμούς του  ​​Σάντσεζ Γκόμεζ ότι βίωσε ένα «ψυχωτικό επεισόδιο» όταν δολοφόνησε τη μητέρα του. Ο σερβιτόρος είπε στην αστυνομία κατά τη σύλληψή του στις 21 Φεβρουαρίου 2019, ότι έτρωγε τη μητέρα του «σιγά-σιγά» με τον σκύλο του.

Image

Στη συνέχεια, οι ντετέκτιβ βρήκαν τμήματα των λειψάνων της Σολέδαντ Γκόμεζ αποθηκευμένα σε πλαστικά δοχεία μέσα στο ψυγείο του και σε συρτάρια γύρω από το σπίτι της οικογένειας.

Το κεφάλι, τα χέρια και η καρδιά της βρέθηκαν στο κρεβάτι της. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας, το σώμα της είχε κοπεί σε περισσότερα από 1.000 μικρά κομμάτια.

Ο Σάντσεζ Γκόμεζ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 15 ετών και πέντε μηνών για ανθρωποκτονία και βεβήλωση ανθρώπινου πτώματος μετά από δίκη δύο εβδομάδων στο επαρχιακό δικαστήριο Audiencia της Μαδρίτης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button