Τοπικά Νέα

Κάλεσμα της Επιτροπής Αλληλεγγύης & Αγώνα Μεσσηνίας

H Επιτροπή Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας καλεί τους πολίτες σε συγκέντρωση τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου και ώρα 6:00 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας για να απαιτήσουμε να αποσυρθεί και να μην ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο – λαιμητόμος.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το νομοσχέδιο αυτό μετατρέπει όλους τους πλειστηριασμούς σε ηλεκτρονικούς προκειμένου να αποφύγει τις λαϊκές αντιδράσεις. Με ένα κλικ θα οδηγούνται στο σφυρί ακόμη και η πρώτη κατοικία για χρέη ακόμη και 500 ευρώ στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Καταργεί την αρχή της εντοπιότητας για τους συμβολαιογράφους, με συνέπεια η γνωστή ομάδα του προέδρου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών να εκτελεί τους πλειστηριασμούς της λαϊκής περιουσίας σε όλη την Ελλάδα.
Επιτίθεται στο κατακτημένο με σκληρούς αγώνες και αίμα δικαίωμα της απεργίας το οποίο δεν τόλμησαν να το θίξουν εδώ και 30 χρόνια ούτε δεξιές κυβερνήσεις.
Ξεπουλάει όλη τη δημόσια περιουσία ακόμη και το νερό και όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις στο Υπερταμείο (ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΔΕΗ, κτιριακές υποδομές, ΕΛΤΑ, αστικές συγκοινωνίες κ.λπ.).
Η Επιτροπή αλληλεγγύης και αγώνα Μεσσηνίας καλεί όλες τις κοινωνικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις του νομού μας και όλους τους πολίτες να αντιδράσουν μαζικά και δυναμικά ενάντια σε αυτό το πολυνομοσχέδιο – λαιμητόμο.
Όλοι και όλες τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, στις 6 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας.
Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα της απεργίας
Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη
Κάτω τα χέρια από τα οικογενειακά επιδόματα
Όχι στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας

Επιτροπή Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button